Νάκας: «Πρωτιά, εξαιρετικό κλίμα και καλό ποδόσφαιρο» (video)

05.06.2023 Αναγνώστηκε 1392 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Απόλυτα ικανοποιημένος με την επίτευξη της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α' κατηγορία, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Αλμυρού Βουνοπλαγιάς, ο οποίος αναρωτήθηκε τι άλλο να ζητήσει ένας προπονητής από το καλό κλίμα, την πρωτιά και το καλό ποδόσφαιρο.

Νάκας: «Πρωτιά, εξαιρετικό κλίμα και καλό ποδόσφαιρο» (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Αναφορικά με το αν συνεχίσει στον πάγκο, τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμη μιας και ακολουθούν οι εκλογές για νέο Δ.Σ., ωστόσο ξεκαθάρισε ότι είτε μείνει είτε όχι, η Βουνοπλαγιά είναι χαραγμένη στην καρδιά του. 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Απερίγραπτη χαρά. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι τον Αύγουστο και βήμα-βήμα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα ήταν πρώτη από την πρώτη αγωνιστική και τερμάτισε πρώτη. Το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, εκπληκτικό το κλίμα. Τι άλλο να ζητήσει ένας προπονητής; Πήγαν όλα κατ΄ ευχή».
Για ευχάριστες και δύσκολες στιγμές στη σεζόν: «Δεν είναι κλισέ αυτό που θα πω αλλά δεν είχαμε άσχημες στιγμές. Άσχημος ήταν ο τραυματισμός του Δημήτρη στα πρώτα ματς της χρονιάς και τελειώνουν εκεί οι άσχημες στιγμές. Αυτό που αναφέρανε και όλα τα παιδιά είναι ότι το λάβαρο ήταν οι καλές σχέσεις μεταξύ των παικτών, προπονητή- παικτών και σίγουρα διοίκησης- προπονητή-παικτών γιατί η διοίκηση καθορίζει τα πάντα».
Για το εάν τον βρει η νέα σεζόν στον πάγκο: «Είναι νωρίς, γιατί είναι και οι εκλογές που θα κάνουν εδώ τα παιδιά, να δούμε το Δ.Σ., να μιλήσουμε. Πάντως, όπως και να έχει η ομάδα θα παραμείνει χαραγμένη στην καρδιά μου είμαι δεν είμαι εδώ».
Για το μπαράζ Πέραμα- Πράμαντα: «Το παιχνίδι θεωρώ θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς παίξαμε στο κύπελλο με Πράμαντα, Τίγρεις και βέβαια τις ομάδες που είχαμε από εδώ. Θα έδινα ένα 51% στην ομάδα του Περάματος».

Σχολιασμος