Νίκησε στη πρόβα τζενεράλε, Πέραμα- Βουνοπλαγιά 2-1 (video)

05.06.2023 Αναγνώστηκε 3681 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μία εβδομάδα πριν τον αγώνα μπαράζ με τα Πράμαντα για μια θέση στην Α’  Ερασιτεχνική, η τυπικά γηπεδούχος Προοδευτική Περάματος επικράτησε με 2-1 του πρωταθλητή Αλμυρού στη Βουνοπλαγιά για τη τελευταία αγωνιστική των Play off στον Α΄όμιλο στη Β’ κατηγορία.

 

Νίκησε στη πρόβα τζενεράλε, Πέραμα- Βουνοπλαγιά 2-1 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Προοδευτική Περάματος φιλοξένησε στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος τον Αλμυρό στη Βουνοπλαγιά, λόγω της φιέστας του Αλμυρού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Α΄ όμιλο και την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.

Από την άλλη, το παιχνίδι αυτό ήταν μια πρόβα τζενεράλε για τη Προοδευτική μια εβδομάδα πριν τον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τα Πράμαντα που κρίνει ποια ομάδα θα συμπληρώσει το παζλ των 16 μονομάχων στην Α’ κατηγορία της ερχόμενης σεζόν. Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκαν και οι δυο ομάδες.

Η Βουνοπλαγιά άνοιξε το σκορ στο 11’ χάρη σε ωραίο σουτ του Ζώτου. Τρία λεπτά μετά (14’) ο Αχμέντ με σουτ νίκησε τον Σμπόνια και έκανε το 1-1.

Στο 25’ το σουτ του Τσίτσου ήταν άστοχο και στο 33’ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Αθανασίου. Το Πέραμα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε στο 36’ με κεφαλιά του Μπισέλα, ενώ είχε και άλλες δυο αξιόλογες τελικές προσπάθειες με τουςΑθανασίου και Παχη.

Στο 59’ ο Μπισέλας αστόχησε από κοντά και στο 60’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντόβα έγινε το 2-1 για το Πέραμα.

Στο 73’ η Βουνοπλαγιά κέρδισε πέναλτι, ο Αν. Βάρφης το εκτέλεσε αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλα άουτ.

Στο 75’ το Πέραμα είχε δοκάρι σε σουτ του Λαμπράκη, ενώ στο 78’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική.

Ο Αχμέντ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Παχης πλάσαρε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του Σμπόνια.

Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Κολιοφούκας- Βλαχοπούλου)

Πρ. Περάματος: Αυγερινός, Ντόβας Θ, Λαμπράκης, Κατσάνος (46’ λ.τρ Καλιακούδας), Ντεμίρης, Ντόβας Κ, Σήτος, Μπισέλας, Αθανασίου, Μοχάμεντ, Παχής.

Αλμ. Βουνοπλαγιάς: Σμπόνιας, Σίσκας, Περιχανα, Καπρινιώτης, Τσίτσος, Βάρφης Αν, Βάρφης Μ, Μαντζιούκας (62’ Παγούνας), Χατζής, Κώτσης (46’ Πάικας), Ζώτος (46’ Μπαϊραμπάς).

Σχολιασμος