Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, η Κατσικά επιστρέφει στη Γ' Εθνική (video)

04.06.2023 Αναγνώστηκε 1568 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ένας μαραθώνιος 45 παιχνιδιών σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και μπαράζ ανόδου την φετινή περίοδο έφτασε στο τέλος του για την Κατσικά, με τη διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας να βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, η Κατσικά επιστρέφει στη Γ' Εθνική (video)

Η «κόκκινη αρμάδα» ήταν πραγματική θύελλα όλη τη χρονιά αφού από τα 45 παιχνίδια είχε μόνο μία ήττα από την Καστρίτσα, 5 ισοπαλίες και 39 νίκες και έδειξε στα μπαράζ ανόδου ότι ήταν η καλύτερη ομάδα από όλες τερματίζοντας αήττητη με 12 βαθμούς (το αν θα κατακτήσει και την πρώτη θέση αυτό θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική).

Στο σημερινό παιχνίδι με την Αστραπή Μεσοποταμίας έπρεπε να νικήσει και αυτό άγχωσε λίγο παραπάνω τους παίκτες του Νίκου Γκούρα ωστόσο ούτε το άγχος στάθηκε ικανό να σταματήσει αυτούς τους παίκτες και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη πανηγυρίζοντας την επιστροφή τους μετά από απουσία ενός χρόνου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

P6340138

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Αστραπή να είναι λίγο πιο δραστήρια.

Στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 6΄ το σουτ του Σκανδάλη απέκρουσε ο Μεϊμαρίδης.

Στην συνέχεια και στο 9΄ από σέντρα του Κολιούση, ο Κακαράντζας πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Με κεφαλιά προσπάθησε να απαντήσει και η Αστραπή με τον Κράτσιο να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμάντη, από χτύπημα κόρνερ του Καραμανίδη.

Στο 13΄ το σουτ του Σωτηριάδη εντός περιοχής, απέκρουσε ασθενώς ο Διαμάντης,, με τον Νικολάου να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 27΄ ο Αντωνιάδης έκανε την σέντρα και ο Παλαιοδήμος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας όμως αρκετά άουτ την μπάλα. Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα μπήκε δυνατά, δείχνοντας πως θα επιζητήσει τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε.

Στο 49΄ σέντρα του Κώστα Θανάση στον Τσουμάνη, εκείνος με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

P6330593

Στο 51΄ ο Πολυχρόνης έδωσε ωραία στον Θανάση εκείνος επιχείρησε το σουτ, με τον τερματοφύλακα να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και να διώχνει σε κόρνερ.

Δυναμικά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα, η οποία στο 56΄ απείλησε για ακόμη μια φορά με το σουτ του Κακαράντζα να περνά ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο 58΄ ο Μελιγγιώτης πάσαρε στον Σκανδάλη, κι εκείνος με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Μεϊμαρίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια την μπάλα.

P6330639

Το προβάδισμα για την Κατσικά ήρθε στο 62΄, όταν ο Μελιγγιώτης έκανε τη σέντρα δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Νικολάου που με ένα «ξερό» σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκούρα με το υπέρ τους σκορ έδωσαν στη συνέχεια χώρο στους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να γίνουν επικίνδυνοι προς την εστία του Διαμάντη.

Στο 71΄ ο Εστιάδης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει από κοντά για την Μεσοποταμία, ενώ λίγο αργότερα ο Διαμάντης μπλόκαρε και το σουτ του Παλαιοδήμου.

Στο 75΄ ο Κακαράντζας βρέθηκε τετ α τετ, χωρίς ωστόσο να νικήσει τον Μεϊμαρίδη που μπλόκαρε.

Στο 78΄ η Κατσικά «κλείδωσε» τη νίκη όταν ο Σκανδάλης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου την έδωσε στον Θανάση αυτός μπήκε στη μεγάλη περιοχή και έκανε το γύρισμα στον Σκανδάλη, ο οποίος σχεδόν σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2, το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα από τους παίκτες της Κατσικάς με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων αλλά και των φιλάθλων της Αστραπής, η οποία με την επέμβαση των ψυχραιμότερων πήρε γρήγορα τέλος.

Στο 93΄ η Θύελλα κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο με τον Παππά να εκτελεί και τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει εύκολα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν την άνοδο με τους οπαδούς τους αλλά και μέσα στα αποδυτήρια.

Αστραπή Μεσοποταμίας (Δημήτρης Παπαδόπουλος): Μεϊμαρίδης, Αμανατίδης, Θ., Παλαιοδήμας Α., Κράτσιος (80΄Κουσίδης), Λαζαρίδης, Ψωμιάδης (67΄ Πασόλης ), Μηλιάτης (67΄Παλαιοδήμος), Αντωνιάδης, Εστιάδης, Καραμανίδης, Σωτηριάδης

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Διαμάντης, Κολιούσης (80΄Μπίζιος), Μελιγγιώτης, Πετρίδης, Νικολάου, Κακαράντζας (88΄Παππάς), Σκανδάλης (80΄ Δημητράκης), Τσουμάνης, Θανάσης (88΄Γιαννάκης), Πολυχρόνης, Γούλας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

Σχολιασμος