Δύσκολη αποστολή στο Μεσολόγγι για την Κατσικά

31.05.2023 Αναγνώστηκε 855 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Άρτας η οποία την έφερε στην κορυφή του 4ου ομίλου, η Θύελλα Κατσικάς καλείται σήμερα (31/5-17:00) να δώσει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αυτή τη φορά εκτός έδρας με τη δυνατή ομάδα του Μεσολογγίου η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δύσκολη αποστολή στο Μεσολόγγι για την Κατσικά
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η ομάδα του Νίκου Γκούρα είναι αήττητη στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο νίκες και θέλει να φύγει σήμερα από το Μεσολόγγι με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την άνοδο της στη Γ Εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής της Κατσικάς δεν υπολογίζει για αυτό το παιχνίδι τους τραυματίες Θανάση και Πάνο καθώς και τους Τσουμάνη, Κατσίφα που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ομάδα στο Μεσολόγγι. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Σκανδάλης μιας και εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τον Θιναλιακό.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιωάννης Πράνταλος με βοηθούς την Ελένη Αβραμοπούλου και τον Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο όλοι από την Αχαΐα.

Το σημερινό πρόγραμμα

17:00

Μεσολόγγι-Κατσικά

Θιναλιακός-Άρης Φιλιατών

Αναγέννηση Άρτας-Αστραπή Μεσοποταμίας

Ρεπό: Θρίαμβος Λούρου

 

Η βαθμολογία

Θύελλα Κατσικάς 8

Μεσολόγγι 7

Αναγέννηση Άρτας 6

Άρης Φιλιατών 5

Θιναλιακός 4

Θρίαμβος Λούρου 2

Αστραπή Μεσοποταμίας 0

Σχολιασμος