Πέρασε πρώτη η Κατσικά, νίκησε μόνο 1-0 την Αναγέννηση Άρτας (video)

28.05.2023 Αναγνώστηκε 1689 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μεγάλη νίκη για την Θύελλα Κατσικάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των αγώνων για την άνοδο στη Γ Εθνική, με το σύνολο του Νίκου Γκούρα να παραμένει αήττητο σε τέσσερα παιχνίδια και να πατά την κορυφή του πίνακα βαθμολογίας, φτάνοντας τους 8 βαθμούς.

Πέρασε πρώτη η Κατσικά, νίκησε μόνο 1-0 την Αναγέννηση Άρτας (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Καθολική η υπεροχή της Κατσικάς απέναντι στην ομάδα της Άρτας, με τους παίκτες της Θύελλας να παίζουν με ψυχή και να φτάνουν σε μια σπουδαία νίκη.

Στο πρώτο μέρος, η Θύελλα μπήκε πιο συντηρητικά, ενώ καθώς τα λεπτά περνούσαν αν μια ομάδα υπήρχε στο ματς , αυτή ήταν η Κατσικά.

Η Κατσικά είχε κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Κακαράντζα που εκτός του γκολ που πέτυχε έχασε και αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.

Ο αγώνας έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την καταρρακτώδη βροχή που είχε προηγηθεί ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να κυριαρχήσουν μέσα στο γήπεδο.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Πάνου ο οποίος υπέστη εξάρθρημα της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, θα γίνει εισαγωγή και αύριο θα μπει στο χειρουργείο.

P6300620

Στο 19΄ ο Πετρίδης εκτέλεσε πλάγιο και ο Κακαράντζας με σουτ απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία με τον Μπαλίζογλου να αποκρούει τη μπάλα.

Στρωτό σουτ του Κακαράντζα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Η Θύελλα απείλησε εκ νέου στο 28’ με τον Γούλα και στο 31΄με τον Κακαράντζα από κοντά να προσπαθεί να κρεμάσει τον Μπαλίζογλου αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 36΄ ωραία προσπάθεια του Μελιγγιώτη, έφερε την μπάλα στα αντίπαλα καρέ, με τον Κωσταμένα αδύναμα να προσπαθεί το σουτ, το οποίο και μπλόκαρε ο Μπαλίζογλου.

Στο 41΄παράλληλη του Μελιγγιώτη, δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι ο Κακαράντζας, ενώ στο 42΄ νέα ευκαιρία για την Κατσικά, με τον Κακαράντζα να δίνει στον Γούλα, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας με το πόδι, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο δεύτερο μέρος, η Θύελλα μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, δημιουργώντας αρκετές ακόμη ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να τις μετουσιώσει σε άλλο γκολ.

Στο 56΄ η υπεροχή της Κατσικάς καρποφόρησε όταν ο Μελιγγιώτης έκανε τη σέντρα και Κακαράντζας από την μικρή περιοχή έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.

Μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά να κάνει το 2-0 στο 60΄ με τον Τσουμάνη να κάνει το μακρινό σουτ του και η μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Στο 62΄ δεύτερο δοκάρι για τη Θύελλα με τον Πετρίδη με κεφαλιά να σημαδεύει για δεύτερη φορά το κάθετο δοκάρι μετά από σέντρα του Κολιούση.

Στο 68΄ ο Κωσταμένας με σέντρα βρήκε τον Κολιούση, εκείνος επιχείρησε το σουτ, με τον τερματοφύλακα Μπαλίζογλου να αποκρούει σωτήρια.

Στο 73΄ σουτ του Παππά ανάγκασε τον Διαμάντη στην πρώτη του επέμβαση στο ματς, παραχωρώντας το κόρνερ, από το οποίο ο Κακιώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Καθολική η υπεροχή της Θύελλας στο δεύτερο ημίχρονο με τις ευκαιρίες να χάνονται η μία πίσω από την άλλη.

Στο 77΄ σουτ του Κωσταμένα από τα πλάγια ο Μπαλίζογλου με γροθιά απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 80΄ σουτ του Πολυχρόνη απέκρουσε ο Μπαλίζογλου σε κόρνερ.

Στο 84΄ ευκαιρία και πάλι για τους γηπεδούχους με τον Κακαράντζα να κάνει το σουτ απέναντι από τον Μπαλίζογλου με την μπάλα να βγαίνει άουτ.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού υπήρχε ένταση με τον Παπακίτσο Α. να ρίχνει στο έδαφος και να προσπαθεί να χτυπήσει τον Νικολάου με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη όλων των παικτών και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. ‘Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Παπακίτσο Α. και τον γενικό αρχηγό της Κατσικάς Γιάννη Γιωτίτσα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Κατσικάς γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους.

Διαιτησία: Θεοδωρόπουλος (Γκόγκος-Δημητριάδης)

Θύελλα Κατσικάς (Νικός Γκούρας): Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Νικολάου, Πάνος (23΄ λ. τρ. Κολιούσης), Πολυχρόνης, Τσουμάνης, Κακαράντζας, Κατσίφας (86΄ Παππάς), Κωσταμένας (86΄Μπίζιος), Γούλας (85΄ Δημητρακάκης).

Αναγέννηση Άρτας (Δημήτρης Θώδης): Μπαλίζογλου, Παπακίτσος Δ., Καζέλης, Ασπροποταμίτης (58΄Γκαρτζώνης), Καλιακάτσος, Κακιώνης, Μουσιωτίτσας (85΄ Μπιθικούκης), Αρτέμης, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Παπακίτσος Α.

Τα αποτελέσματα

Θύελλα Κατσικάς-Αναγέννηση Άρτας 1-0

Μεσολόγγι-Θρίαμβος Λούρου 1-0

Άρης Φιλιατών-Αστραπή Μεσοποταμίας 6-0

Ρεπό: Θιναλιακός

Η βαθμολογία

Θύελλα Κατσικάς 8

Μεσολόγγι 7

Αναγέννηση Άρτας 6

Άρης Φιλιατών 5

Θιναλιακός 4

Θρίαμβος Λούρου 2

Αστραπή Μεσοποταμίας 0

Σχολιασμος