Διπλό παραμονής για τη Ζωοδόχο, 0-2 την Πεντέλη

28.05.2023 Αναγνώστηκε 837 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αγκαλιά με την παραμονή στη Β’ Ερασιτεχνική είναι η Ζωοδόχος μετά τη νίκη με 0-2 επί της Πεντέλης για την προτελευταία αγωνιστική των Play out.

 

Διπλό παραμονής για τη Ζωοδόχο, 0-2 την Πεντέλη
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

H Zωοδόχος στο τελευταίο ματς της σεζόν πήρε μια πολύτιμη νίκη, έφτασε τους 30 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Στους 27 βαθμούς η Πεντέλη που δύσκολα πλέον θα παραμείνει στην κατηγορία, μιας και υστερεί σε ισοβαθμία με τη Ζωοδόχο, θέλει νίκη με την ΑΕ Γιάννενα και ήττα της Κληματιάς  (29 β) από την Περίβλεπτο για να παραμείνει σίγουρα στην κατηγορία, αλλιώς υπάρχει και η περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας.

Στα αγωνιστικά η Ζωοδόχος ήταν καλύτερη από την Πεντέλη και δίκαια έφτασε στη νίκη. Στο 3’ ο Λαμπρίδης έδιωξε σε εκτέλεση φάουλ του Τούση και στο 7’ είχε απάντηση σε σουτ του Λάμπρη. Στο 21’ ο Γκρέμος έδιωξε σε σέντρα σουτ του Γκούζου και στο 22’ σε σουτ του Λάμπρη έδιωξε ο Λαμπρίδης προ του Σιώτα. Στο 32’ καλή στιγμή για τη Ζωοδόχο με Σιώτα και Λάμπρη, ενώ στο 34΄ ο Διβιδής αστόχησε με κεφαλιά. Το 0-1 ήρθε στο 60’ με κεφαλιά του Σιώτα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τούση. Στο 65’ σε σουτ του Τσάλη απέκρουσε ο Γκρέμος, ενώ η Ζωοδόχος που είχε κάποιες καλές προσπάθειες έφτασε στο 0-2 στο 78’ με κεφαλιά του Σιώτα μετά από σέντρα του Λάμπρη. Η Πεντέλη έφτασε κοντά στο να μειώσει στο σκορ στο 88’ με τον Αραμπατζή που έδιωξε ο Γκρέμος.

Διαιτησία: Τζόβας (Παπαλαζάρου- Βλάχος)

Πεντέλη: Λαμπρίδης, Βέλλιος, Γκούζος, Διβιδής, Δώνος (78’ Αραμπατζής), Κωστούλας (66’ Ντίνος), Ζώης (66’ Ντέτσικας), Δήμος, Βλαχόπουλος, Τσάλης (78’ Τάτσης), Κώτσης (83’ Ζιάβρος).

Ζωοδόχος: Γκρέμος, Μάντζιος, Ρούσης, Δημητρίου, Πασιάς, Κάτσης, Τούσης (90’ Μιχάλης), Ταμπούρας, Λάμπρης, Σιώτας (87’ Τσολάκος), Μπάρτζιος (81’ Οικονόμου).

Σχολιασμος