Πήραν την ισοπαλία και μαζί τη 2η θέση, Τίγρεις-Πράμαντα 1-1 (video)

27.05.2023 Αναγνώστηκε 2346 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ ανόδου με την ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο πήραν τα Πράμαντα μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 με αντίπαλο τους Τίγρεις.

Πήραν την ισοπαλία και μαζί τη 2η θέση, Τίγρεις-Πράμαντα 1-1   (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η ομάδα του Κώστα Γεωργάκη έπαιξε έξυπνα κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και όταν ένιωσε την πίεση εκεί χρειάστηκε η τύχη (δοκάρι) και η εμπειρία του Κάλλια.

Οι Τίγρεις έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό ωστόσο στην πρώτη τους χρονιά στη Β΄κατηγορία κατάφεραν να δείξουν ότι διαθέτουν ομάδα με ταλέντο και το μέλλον τους ανήκει.

Μόλις στο 3΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσάντα από τον Αντωνόπουλο.

Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Παππάς στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπούκα κάνοντας το 0-1.

Σουτ του Θεοδωρή στο 16΄απέκρουσε τη μπάλα ο Κάλλιας.

Στο 18΄σουτ του Τσακαλώτου έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 30’ σέντρα του Παπαδόπουλου Θ. από δεξιά ο Θεοδωρής σε κενή εστία δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Σουτ του Θεοδωρή στο 41’ μπλοκάρει τη μπάλα ο Κάλλιας.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στους Τίγρεις που πίεσαν για την ισοφάριση και αυτή ήρθε στο 57’ με ένα καταπληκτικό σουτ του Μιμιγιάννη έξω από τη μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καρφώνεται στο «Γ» της εστίας του Κάλλια που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Στο 77΄οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή όταν ο Τσακαλώτος έκανε σέντρα με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κάλλια.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Τίγρεις στο 80΄με τον Δάλλα να κάνει τη σέντρα ο Ράπτης έκανε την κεφαλιά με τον Κάλλια να αποκρούει σωτήρια.

Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 87΄όταν ο Μπάμπης από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Στούπας σε κενή εστία δεν μπόρεσε με προβολή να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία των Πραμάντων πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους τους την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Κόλλιας-Κωνσταντίνου).

Τίγρεις: Μπούκας, Παπαδόπουλος Θ., Αντωνόπουλος (46΄Χαντζής), Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος Χ., Μιμιγιάννης (68΄Δάλλας), Ράπτης, Τσακαλώτος, Θεοδωρής, Ευθυμίου (46΄Μάκης), Μπογοσιάς (75΄Κύρκος).

Πράμαντα: Κάλλιας, Τσάντας (83΄Μπάμπης), Τσίχλης, Σπανόπουλος, Γουλιαρμής, Γκεσούλης, Παππάς (89΄Μπίστας), Μπέσης, Στούπας, Θανάσης, Γιώτης.

Σχολιασμος