Έχασε το τρένο της δεύτερης θέσης, Ασβεστοχώρι- Νεοκαισάρεια 3-5 (video)

27.05.2023 Αναγνώστηκε 1194 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τις πιθανότητες για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση απώλεσε το Ασβεστοχώρι, καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-5 από την πρωταθλήτρια Νεοκαισάρεια για την 9η και προτελευταία αγωνιστική στα Play off του Β’ ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής.

Έχασε το τρένο της δεύτερης θέσης, Ασβεστοχώρι- Νεοκαισάρεια 3-5 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Το Ασβεστοχώρι με την ήττα αυτή έμεινε και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ του Α’ ομίλου, την οποία κατέλαβαν οριστικά τα Πράμαντα.
Η Νεοκαισάρεια που είχε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική έπαιξε χωρίς άγχος και ελεύθερα στο Ασβεστοχώρι, έχοντας σε τρελά κέφια τον Άγγελο Λισγάρα που σημείωσε τέσσερα γκολ.

Το Ασβεστοχώρι αν και έμεινε στο 82’ με εννιά παίκτες έδειξε ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε σε 3-3 αλλά στη συνέχεια η Νεοκαισάρεια καθάρισε την υπόθεση νίκη με ακόμη δυο γκολ.
Το Ασβεστοχώρι είχε τις πρώτες αξιόλογες τελικές με Κούκο και Ντάφλο, ενώ στο 8’ από σέντρα του Καραπέτρου ο Λισγάρας με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Μεγάλη φάση στο 13’ για το Ασβεστοχώρι με τον Αλεξίου να λέει όχι σε τετ α τετ του Οικονόμου. Η ομάδα του Κώστα Γάγα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Οικονόμου στο 28’, ενώ στο 40’ σε σουτ του Ντάφλου απέκρουσε ο Αλεξίου.

Στο 41’ το σουτ του Καραπέτρου ήταν άστοχο και στο 45’ η Νεοκαισάρεια έχασε πέναλτι μετά από την εκτέλεση του Τζιοβάρα και τη σωτήρια επέμβαση του Κεφάλα.
Στο 51’ ο Τζιοβάρας με σουτ από πλάγια έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 55’ ο Λισγάρας εντός περιοχής υποδέχτηκε τη πάσα του Τζιοβάρα και με σουτ έκανε το 1-2.

Το Ασβεστοχώρι δεν μπόρεσε να αντιδράσει και είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με πολλά λάθη, ενώ στο 73’ ήρθε το 1-3. Μετά από φάση διαρκείας, ο Καραβασίλης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λισγάρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το Ασβεστοχώρι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη του Αλ. Μαλάμου και με εννιά παίκτες στο 82’, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γεωργίου Β.

Το Ασβεστοχώρι δεν τα παράτησε και μέσα σε δυο λεπτά έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 84’ ο Π. Γεωργίου μείωσε σε 2-3 και στο 86’ ο Ρέτσης με σουτ ισοφάρισε σε 3-3.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς και η Νεοκαισάρεια έφτασε στο τελικό 3-5 χάρη σε γκολ του Τζιοβάρα στο 87’ και του Λισγάρα στην εκπνοή του αγώνα.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Τσάντας- Σιαμέτης)
Ασβεστοχώρι: Κεφάλας (58’ Πεχλιβάνης), Ουζούνης (46’ Μαλάμος Κ), Γεωργίου Π, Μπέτσης, Μαλάμος Α, Γεωργίου Β, Κούκος (70’ Ρέτσης), Κακαράντζας, Ντάφλος, Οικονόμου, Ντίμης.
Νεοκαισάρεια: Αλεξίου, Λισγάρας Γ, Αραπογιάννης, Έξαρχος, Καλογέρης, Παγκάκης, Καραπέτρος, Λισγάρας Α, Δεδέογλου (53’ Ευθυμίου), Τζιοβάρας, Μπίστας (53’ Καραβασίλης).

Σχολιασμος