Δένδιας: «Μας δυσκόλεψε το γήπεδο στον τρόπο παιχνιδιού» (video)

24.05.2023 Αναγνώστηκε 927 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο προπονητής του Θιναλιακού Σπύρος Δένδιας αναφέρθηκε στη δυσκολία του γηπέδου με φυσικό χόρτο ως προς τον τρόπο παιχνιδιού, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα με καλούς παίκτες τη Θύελλα Κατσικάς.

Δένδιας: «Μας δυσκόλεψε το γήπεδο στον τρόπο παιχνιδιού» (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Αναλυτικά:

«Ξέραμε  από την αρχή ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω στο σκορ. Παρότι είχαμε το μομέντουμ στο δεύτερο ημίχρονο μετά την κόκκινη κάρτα, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και αν δεν γινόταν λάθος στην άμυνά μας στο δεύτερο γκολ, νομίζω το υπόλοιπο ματς θα παιζόταν στο μισό του αντιπάλου και θα είχαμε δυνατότητες να ισοφαρίσουμε και ίσως και κάτι παραπάνω.

Η Θύελλα είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις και το γήπεδό της, μας δυσκόλεψε λίγο είναι η αλήθεια δεν είμαστε συνηθισμένοι σε φυσικό χόρτο. Είναι ένα κομμάτι που μας δυσκόλεψε στον τρόπο του παιχνιδιού γιατί παίζουμε τη μπάλα χαμηλά. Τώρα έχουμε ρεπό και μετά τους Φιλιάτες που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στον κόουτς και καλή συνέχεια»

 

Σχολιασμος