Γκούρας: «Πάμε και στα επόμενα ματς με το ίδιο σθένος» (video)

24.05.2023 Αναγνώστηκε 552 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς Νίκος Γκούρας τόνισε πως η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στο σημερινό παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, ενώ τόνισε πώς η Θύελλα θα διεκδικήσει τα επόμενα ματς με την ίδια διάθεση και το ίδιο σθένος.

Γκούρας: «Πάμε και στα επόμενα ματς με το ίδιο σθένος» (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Αναλυτικά: 

«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι μετά τα δυο θα τα πω ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είπαμε πώς αυτό το παιχνίδι πρέπει πάση θυσία να το πάρουμε, αν θέλουμε να κρατηθούμε μπροστά στις ομάδες που θέλουν να αλλάξουν κατηγορία επί ενός αντιπάλου που προηγούταν στη βαθμολογία και έχουμε το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, το είδαμε όλοι, ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο μέρος και εκμεταλλευτήκαμε τις λιγοστές φάσεις που μας δόθηκαν και πετύχαμε δυο γκολ. Μετά την αποβολή δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, παίξαμε καλή άμυνα, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και χτυπήσαμε στις αντεπιθέσεις και ευτυχήσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ. Να πω συγχαρητήρια στα παιδιά, αξίζουν τη νίκη και στον κόσμο που βοήθησε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον συνάδελφο και στον Θιναλιακό ξέραμε πώς είναι καλή ομάδα».

Για το εάν με νίκη την Κυριακή κλειδώνει την άνοδο: «Νομίζω είναι νωρίς, έχουμε και ρεπό την τελευταία αγωνιστική, είναι άλλα δυο ματς που είναι έξι βαθμοί. Θα διεκδικήσουμε όλα τα ματς με το ίδιο πάθος, με το ίδιο σθένος, με την ίδια διάθεση».
Για την αντίδραση μετά την αποβολή: «Ο ένας παίζει για τον άλλον, είμαστε μια δεμένη ομάδα, οικογένεια και όποιος λείπει θα παίξουμε και για αυτόν που λείπει».

 

Σχολιασμος