Ψήφος εμπιστοσύνης της Καστρίτσας στον Σιαφάκα

23.05.2023 Αναγνώστηκε 607 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στην τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Καστρίτσας θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Βασίλης Σιαφάκας. Η διοίκηση έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον έμπειρο προπονητή εκφράζοντας του σε συνάντηση που είχαν την ικανοποίηση της για το έργο του την φετινή χρονιά.

Ψήφος εμπιστοσύνης της Καστρίτσας στον Σιαφάκα
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καστρίτσας:

Ο Αγροτικός Καστρίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με τον προπονητή Βασίλη Σιαφάκα.

Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας μας, καθώς η άψογη συνεργασία με τους παίχτες και την διοίκηση του συλλόγου εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του

Μιλώντας στο PASsports,gr ο για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Καστρίτσα ο Βασίλης Σιαφάκας ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς η οποία ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Στη συνάντηση που είχα με το Δ.Σ. μου έγινε πρόταση να παραμείνω στην ομάδα και τη νέα χρονιά την οποία και αποδέχθηκα. Στόχος μας είναι και την επόμενη σεζόν να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Σχολιασμος