Απόλυτες Πρωταθλήτριες οι Τίγρεις, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα (video)

07.05.2023 Αναγνώστηκε 3567 φορές #γυναικείο ποδόσφαιρο

Για την 10η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής γυναικών  αναμετρήθηκαν στο ΠΕΑΚΙ οι Τίγρεις και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον νικητή της αναμέτρησης να στέφεται πρωταθλητής και να ανεβαίνει κατηγορία. Οι Τίγρεις επικράτησαν με 2-1 σκορ και ήταν η ομάδα που πανηγύρισε τόσο την άνοδο στην Β Εθνική, όσο και την απόλυτη επικράτηση τους, καθώς ολοκλήρωσαν αήττητες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Απόλυτες Πρωταθλήτριες οι Τίγρεις, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και τις ωραίες ενέργειες, ωστόσο οι Τίγρεις ήταν πιο αποτελεσματικές και κατάφεραν να επικρατήσουν.

Η Δασκάλου στο 21΄ απείλησε από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια της Νούσια, ενώ στο 27΄ το σουτ της Παΐλα κατάφερε και μπλόκαρε εύκολα η Νούσια.

Στο 40΄ πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι και ανήκε στις Τίγρεις, με την Ντούκα από κοντά, να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της Γιώτη.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι Τίγρεις μπήκαν δυναμικά για το γκολ, χάνοντας σημαντική στιγμή στο 47΄, όταν η Ντούκα πάσαρε στην Ράπτη, η τελευταία με την μία έκανε το σουτ, το οποίο και μπλόκαρε η Γιώτη.

Η Μαρία Ράπτη στο 54΄ άνοιξε το σκορ για τις Τίγρεις με σουτ εκτός περιοχής για το 1-0.

Στην συνέχεια η Δασκάλου προσπάθησε να απειλήσει χωρίς όμως επιτυχία, με τα σουτ της στο 59΄ και στο 62΄ απομακρύνεται και να καταλήγει άουτ αντίστοιχα.

Η Παΐλα συνέχισε την πίεση του ΠΑΣ, όταν στο 64΄ προσπάθησε το σουτ, με την Νούσια να αποκρούει την μπάλα πέφτοντας.

Στο 80΄ η Γρίβα με πανομοιότυπο τρόπο όπως και στο 1-0 της Ράπτη, σκόραρε για το 2-0.

Η συνέχεια ανήκε στις φιλοξενούμενες, οι οποίες  απείλησαν στο 92΄ με την Μπάρκα από θέση τετ α τετ να μην μπορεί να νικήσει την Νούσια, η οποία και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 93΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Δασκάλου μείωσε σε 2-1 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τελικό σφύριγμα, οι παίκτριες το χάρηκαν με την ψυχή τους.

.

Διαιτησία: Κυριαζή (Τζίμα-Ραβάνογλου)

Οι Τίγρεις (Λάζαρος Σέμος): Νούσια, Τζίμα, Αγγελιδάκη, Τόλη, Νταλάκα (85΄ Ντόβα), Μπόλωση (60΄ Ντακούμη), Ράπτη, Σκούρου, Ντούκα (75΄ Κραγεώργου), Υφαντή, Γρίβα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Ράπτης): Γιώτη, Καρλέτσα, Φώτη (78΄ Γκλίναβου), Τσαγκογιάννη, Πριλίγκου, Κώτση, Δασκάλου, Μητρογεώργου (58΄ Μπούρη), Μπολιεράκη, Παΐλα (76΄ Μπάρκα), Ντότη.

Σχολιασμος