Γκούρας: «Να φέρουμε το τρόπαιο στην Κατσικά» (video)

30.03.2023 Αναγνώστηκε 564 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Συγκινημένος για το γεγονός ότι η Θύελλα Κατσικάς επιστρέφει σε τελικό μετά από τριάντα χρόνια και είναι αυτός στον πάγκο της ομάδας, εμφανίστηκε ο προπονητής Νίκος Γκούρας που τόνισε ότι η Θύελλα έχει τις δυνατότητες να κυνηγήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Γκούρας: «Να φέρουμε το τρόπαιο στην Κατσικά» (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Aναλυτικά:

«Είμαι συγκινημένος γιατί με τη δική μου παρουσία στον πάγκο της ομάδας επιστρέφει μετά από τριάντα χρόνια σε έναν τελικό είναι κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ όλα τα παιδιά. Εύχομαι να γίνει ένας αντάξιος τελικός, να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, είναι ένας τελικός, ένα τρόπαιο και είναι κάτι που το θέλουμε πολύ στην ομάδα μετά από τόσα χρόνια».

Για τη δική του παρουσία σε τελικούς: «Το κατέκτησα με τον Θρίαμβο Σερβιανών, άλλες δυο φορές σε τελικό χάσαμε αλλά αυτό δεν έχει σημασία, άλλες ομάδες, άλλες συνθήκες. Τώρα είμαι στην Κατσικά, είμαι χαρούμενος που τα παιδιά κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε έναν τελικό. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, είναι μεγάλη στιγμή στην ιστορία της ομάδας και θα κάνουμε τα πάντα να φέρουμε το τρόπαιο στην Κατσικά».

Για το γεγονός πώς η Κατσικά έχει δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη: «Ήταν ένα τελευταίο εμπόδιο αυτό του Δροσοχωρίου, η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχαν ευχέρεια στο σκοράρισμα, γύρισαν και κάποια παιδιά που έλειπαν αυτό τον καιρό, είμαι χαρούμενος για αυτό, γεμίζουμε το οπλοστάσιο, ένα ματς είναι ο τελικός θέλαμε να φτάσουμε εκεί και έχουμε τις δυνατότητες να κυνηγάμε και πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος που έχει η ομάδα και αυτά τα παιδιά».

Σχολιασμος