Ανοδικής πορείας συνέχεια, Κουτσελιό- Νεοχωρόπουλο 0-3 (video)

25.03.2023 Αναγνώστηκε 601 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 26η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής, το Νεοχωρόπουλο πέρασε νικηφόρα από το Κουτσελιό, καθώς επικράτησε με σκορ 0-3 της τοπικής ομάδας και ανέβηκε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Ανοδικής πορείας συνέχεια, Κουτσελιό- Νεοχωρόπουλο 0-3 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η ομάδα του Κώστα Ναθαναήλ ανέβηκε στην 10η θέση με 32 βαθμούς, 7 εκ των οποίων συγκέντρωσε στα τελευταία τρία παιχνίδια με αποτέλεσμα να ανήκει πλέον στο γκρουπ των ομάδων που είναι στη μέση της βαθμολογίας.

Το Κουτσελιό γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα και παρέμεινε στους 37 βαθμούς. Από την ομάδα του Σπύρου Τασιούλα ξεκίνησαν βασικοί τρεις παίκτες κάτω των 20 ετών και πήραν χρόνο συμμετοχής άλλοι τέσσερις.

Στο αγωνιστικό σκέλος κακό παιχνίδι στο ξεκίνημα με το Κουτσελιό να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 18’ όταν σε σουτ του Άρη Δάσκαλου ο Καρατζένης εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 32’ όταν σε φάση διαρκείας, ο Κλεάνθης Οικονόμου έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Θεμελή.

Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 39’ όταν εκμεταλλεύτηκαν ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα και με ψύχραιμο πλασέ ο Ναθαναήλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Καλή στιγμή για το Κουτσελιό να ισοφαρίσει στο 42’ όταν σε φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Άρη Δάσκαλο που σούταρε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 64’ αγκάλιασαν τη νίκη, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μπουκουβάλας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Θεμελή, κάνοντας το 0-2. Το Κουτσελιό έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ στο 76’ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ναυρόζογλου απομάκρυνε ο Καρατζένης, η μπάλα έφτασε στον Βλέτσα που έστειλε άουτ τη μπάλα.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 80’ όταν σε πάσα τακουνάκι ο Βελογιάννης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το Κουτσελιό είχε μία καλή στιγμή με τον Κουτσογιάννη στη συνέχεια χωρίς αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Νέος (Αρβανίτης- Ζιάκας)

Κουτσελιό (Σπύρος Τασιούλας): Θεμελής, Τίνας (68’ Διαμάντης), Βλέτσας Β, Ναυρόζογλου, Κρανάς, Ανανιάδης (84’ Κοσμάς), Δάσκαλος, Κακαράντζας (84’ Σιαράβας), Κουτσογιάννης, Μπακαγιάννης, Καμπότας (58’ Κοσμάς).

 Νεοχωροπουλο (Κώστας Ναθαναήλ):Καρατζένης, Χαϊδας, Φώτος, Γαράφας, Μάτσιας (79’ Γεωργούλας), Ναθαναήλ (76’ Βελογιάννης), Πεπόνης, Οικονόμου (82’ Καρακούλας), Μπουκουβάλας, Νάτσιας, Μαραγκός.

Σχολιασμος