Ισόπαλη ματσάρα, Ασβεστοχώρι- Πράμαντα 2-2 (video)

19.03.2023 Αναγνώστηκε 814 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ντέρμπι της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του Β’ ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής ανάμεσα σε Ασβεστοχώρι και Πράμαντα, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι.

 

Ισόπαλη ματσάρα, Ασβεστοχώρι- Πράμαντα 2-2 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι είχε το ματς στο Ασβεστοχώρι το οποίο έληξε ισόπαλο με τη Νεοκαισάρεια να βγαίνει κερδισμένη και να οδηγεί την κούρσα του ομίλου, το Ασβεστοχώρι να βρίσκεται πλέον στο -1 και τα Πράμαντα στο -2 από την κορυφή.

Τα Πράμαντα είχαν την υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν δυο γκολ αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν και σε άλλο τέρμα τις ευκαιρίες που δημιούργησαν για να καθαρίσουν το ματς στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν μετά το 26’ με τον Μπίστα στην εστία καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο ο Μίσσας, ο Κάλλιας ήταν εκτός λόγω τραυματισμού οπότε δεν υπήρχε άλλος τερματοφύλακας.

Με Παππά και Στούπα απείλησαν στο ξεκίνημα τα Πράμαντα, ενώ άστοχο ήταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Γιώτη στο 11’. Στο 16’ ο Κεφάλας απομάκρυνε με δυσκολία σε σουτ του Μπέση, ενώ στο 24΄ προσπάθειες των γηπεδούχων με Γεωργίου και Οικονόμου δεν είχαν αποτέλεσμα. Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Παππά και στο 31’ χάθηκε απίστευτη φάση με τον Θανάση.

Η πίεση που άσκησαν τα Πράμαντα καρποφόρησαν στο 39’ όταν ο Παππάς με σουτ από τα όρια της περιοχής και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2.

Ο Παππάς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κεφαλα, ο Θανάσης αρχικά από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει και με νέο σουτ του Γκεσούλη η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Καλύτερο ήταν το Ασβεστοχώρι στην επανάληψη που έβγαλε ενέργεια και φρεσκάδα στο παιχνίδι του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 54’ όταν από μπαλιά του Ντάφλου, η μπάλα κόντραρε και ο Οικονόμου επωφελήθηκε νικώντας με πλασέ τον Μπίστα. Aν και αρχικά υπήρχε υποψία για οφσάιντ από τον βοηθό τελικά αποφασίστηκε ότι το γκολ είναι κανονικό και δόθηκε σέντρα από τον διαιτητή. 

Στη συνέχεια το Ασβεστοχώρι είχε τον έλεγχο χωρίς να φτάσει σε κάποια αξιόλογη φάση για να έρθει η ισοφάριση στο 78’ όταν σε μακρινό σουτ του Κώστα Μαλάμου ο Μπίστας έχασε τον έλεγχο της μπάλας με αποτέλεσμα να γίνει το 2-2 και να χρεωθεί αυτογκόλ ο παίκτης των Πραμάντων.

Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν να βγουν μπροστά για ένα γκολ το 2-2 έμεινε ως το τέλος.

Διαιτησία: Πάνος (Χατζηπαναγιώτου- Κάσσος)

Ασβεστοχώρι (Κώστας Γάγας): Κεφάλας, Μαλάμος Κ, Κακαράντζας, Ντάφλος, Ντίμης (38’ λ.τρ Ουζούνης), Γεωργίου Β, Κούκος, Γεωργίου Π, Μπέτσης, Οικονόμου, Ζώτος.

Πράμαντα (Κώστας Γεωργάκης): Μίσσας (26’ λ.τρ Μπίστας), Κουτσός, Τσίχλής, Γουλιαρμής, Γαστεράτος, Γκεσούλης, Παππάς, Μπέσης, Στούπας, Θανάσης, Γιώτης,

 

Σχολιασμος