Το «κίτρινο υποβρύχιο» τορπίλησε (4-1) την Κατσικά και πάτησε κορυφή (video)

20.03.2023 Αναγνώστηκε 1297 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας βρίσκεται για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα από χθες η Καστρίστα η οποία επικράτησε με 4-1 της Κατσικάς.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» τορπίλησε (4-1) την Κατσικά και πάτησε κορυφή (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η Καστρίτσα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση με παίκτες που «μασούσαν» σίδερα, έμπαιναν δυνατά και πρώτοι σε όλες τις φάσεις κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες και μετά το πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη πλευρά η Κατσικά ξεκίνησε δυνατά το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά από εκεί και μετά οι μηχανές για ένα περίεργο λόγο έσβησαν, σε αυτό βέβαια συνετέλεσε και η απόδοση των γηπεδούχων, με παίκτες «κλειδιά» στη φετινή πορεία να είναι κατώτεροι του αναμενόμενου και δίκαια γνώρισε μια βαριά ήττα.

Το παιχνίδι κύλησε ομαλά τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, άλλωστε σε αυτό έπαιξε ρόλο και η παρουσία αστυνομικής δύναμης, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια στους παράγοντες των δύο ομάδων που έκαναν ότι ήταν δυνατό για να μη δημιουργηθεί το παραμικρό.

Όπως είπαμε η Κατσικά ήταν η ομάδα που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 2΄έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Γούλα να κάνει τη σέντρα ο Σκανδάλης έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 5΄ο Κωσταμένας βρήκε τον Θανάση αυτός έκανε το σουτ με τον Βάσιο να αποκρούει τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 6’ ο Γούλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Πετρίδης μέσα από την περιοχή δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Σουτ του Παπουτσή στο 11΄μπλοκάρει τη μπάλα ο Διαμάντης.

Στο 13΄η Καστρίτσα άνοιξε το σκορ με τον Ηλία να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Διαμάντη.

Οι γηπεδούχοι σκοράραν στο 39΄ για δεύτερη φορά με προβολή του Κλιτσινάρη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου.

Μεγάλη ευκαιρία για την Καστρίτσα στο 43΄με τον Γιαννιώτη να βγάζει ωραία μπαλιά στον Ηλία που βγήκε απέναντι από τον Διαμάντη έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ.

Στο 52΄εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου, ο Κλιτσινάρης αφύλακτος στην άμυνα της Κατσικάς έκανε την κεφαλιά με τον Διαμάντη να αποκρούει τη μπάλα.

Το 3-0 για την Καστρίτσα ήρθε στο 53΄με τον Διαμαντόπουλο να εκτελεί φάουλ και ο Κλιτσινάρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διαμάντη.

Στο 70΄εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου κεφαλιά ο Ηλίας η μπάλα άουτ.

Η Κατσικά μείωσε στο 81΄σε 3-1 με σουτ του Δημητρακάκη.

Ο Αλεξίου στο 91’ απέναντι από τον Διαμάντη έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα της Κατσικάς να διώχνει με τα πόδια.

Στο 93΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου, ο Διαμάντης απέκρουσε ασταθώς και ο Καλλιοντζής έπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Καστρίτσας.

Η Διοίκηση της Θύελλα Κατσικάς ευχαριστεί την ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτησία: Σιντόρης (Μωυσιάδης-Λιόντος).

Καστρίτσα: Βάσιος, Κοσυφαρίνης, Διαμαντόπουλος, Γόγολος, Κασίμης, Σπαλιάρας (34΄λ.τρ. Ναυρόζογλου), Κλιτσινάρης, Ηλίας (88΄Αργύρης), Παπουτσής (76΄Καλλιοτζής), Σταμούλης (88΄Αλεξίου), Γιαννιώτης.

Κατσικά: Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Νικολάου, Πάνος (56΄λ.τρ. Μπίζιος), Ψαρράς (55΄Κατζιώτης), Γούλας, Σκανδάλης, Θανάσης (76΄Τσουμάνης), Κατσίφας (55΄Πολυχρόνης), Κωσταμένας (76΄Δημητρακάκης).

Σχολιασμος