Δίκαιη επικράτηση για το Μέτσοβο, 4-0 την Κόνιτσα (video)

18.03.2023 Αναγνώστηκε 672 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αρκετά φορμαρισμένο δείχνει στους αγωνιστικούς χώρους τις τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΣ Μετσόβου, ο οποίος αν και αγωνίστηκε μακριά από την έδρα του, επικράτησε με 4-0 της Πίνδου Κόνιτσας και πήρε αυτός το τρίποντο της νίκης, σκαρφαλώνοντας κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Α ερασιτεχνικής.

Δίκαιη επικράτηση για το Μέτσοβο, 4-0 την Κόνιτσα (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Η επικράτηση του Μετσόβου ήταν δίκαιη με το σύνολο του Πέτρου Κοντοδήμα να είναι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ανώτερο και πιο αποτελεσματικό, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιάννη Νάκο να σκοράρει δις, ενώ και οι πρώτες καλές στιγμές ανήκαν σε αυτό.

Μόλις στο 4' το αδύναμο σουτ του Νάκου πέρασε άουτ και στην αντεπίθεση ο Ντεντόπουλος απείλησε κι εκείνος με σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Ζώης.

Επόμενη καλή στιγμή στο 17' κι αυτή για τους τυπικά γηπεδούχους, με τους Μούστο και Τσουλιάη να συνεργάζονται ωραία, με το σουτ του τελευταίου να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ και στο 21' από συνεργασία των Νάκου, Τσουλιάη και Μούστο ήρθε ακόμη μια καλή στιγμή για τον ΠΑΣ, με τον Μούστο να σουτάρει και τον Γρατσούνα να αποκρούει την μπάλα.

Στο 29' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν από σέντρα του Μούστο, ο Τσουλιάης εντός περιοχής πλάσαρε για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 για τους Μετσοβίτες, όταν ο Νάκος ανατράπηκε και από τα έντεκα βήματα ευστόχησε διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, πετυχαίνοντας παράλληλα και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στιγμές αντίδρασης, ανήκοντας σε αυτούς οι πρώτες ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, στο 49' ωραία εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου, μπλόκαρε ο Ζώης, ενώ στο 51' το σουτ του Χαλούλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Επόμενη καλή στιγμή για τους Κονιτσιώτες, στο 64' όταν ο Χαλούλος έβγαλε την σέντρα και ο Δημόπουλος με κεφαλιά, ανάγκασε τον Ζώη να πραγματοποιήσει εξαιρετική επέμβαση.

Στο 66' ο ΠΑΣ κλείδωσε την νίκη, όταν δόθηκε δεύτερο πέναλτι υπέρ του, με δεύτερη ανατροπή του Νάκου από τον τερματοφύλακα, με τον Νάκο να σκοράρει ξανά από την άσπρη βούλα για το 3-0.

Το... κερασάκι στην νίκη του Μετσόβου, πέτυχε στο 67' ο Μούστο με ωραίο πλασέ από την μεγάλη περιοχή.

Στο 73' η Κόνιτσα προσπάθησε να απειλήσει με τον Κυρτζόγλου, ο οποίος βγήκε τετ α τετ, με τον τερματοφύλακα του Μετσόβου να απομακρύνει χωρίς δυσκολία.

Τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού το οριζόντιο δοκάρι της Κόνιτσας στο 84' από σουτ του Μουρεχίδη.

Διαιτησία: Τασιούλας (Τσιάρας-Κατσουλίδου)

ΠΑΣ Μετσόβου ( Πέτρος Κοντοδήμας): Ζώης, Τσακμάκης (81' Κέντρος), Τσιόστας Χ. (81' Ναζίρης), Μπαλιούσκας, Γεωργίου, Τσιόστας Κ., Μούστο (77' Σταχούλης), Σιούτας, Κασίμης (83' Τσιώνης), Νάκος, Τσουλιάης.

Πίνδος Κόνιτσας (Χρήστος Βαζάτης): Γρατσούνας (77' Νικολόπουλος), Ηλίας, Καλές, Σπανός Χ., Ντότης (31' λ.τρ. Πατσούρας), Κυρτζόγλου Α. (77' Γαϊτανίδης), Κίτσος, Χαλούλος, Ντεντόπουλος (54' Σπανός Δ.), Δημόπουλος, Μουρεχίδης.

Σχολιασμος