Σημαντική νίκη για τους Λογγάδες, 1-0 το Δροσοχώρι (video)

18.03.2023 Αναγνώστηκε 598 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 24η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής ο Τιτάν Λογγάδων επικράτησε με 1-0 της γειτονικής ομάδας του Παντελεήμονα Δροσοχωρίου και ξέφυγε ακόμη πιο πολύ από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σημαντική νίκη για τους Λογγάδες, 1-0 το Δροσοχώρι (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Με τη νίκη αυτή ο Τιτάν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής με 27 βαθμούς, ενώ το Δροσοχώρι έμεινε στους 18 και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο την Κοσμηρά που επίσης παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Το σύνολο του Παναγιώτη Γκίτση προερχόταν από την υπερπροσπάθεια στο ματς με την Ελεούσα όπου δέχτηκε το γκολ στην εκπνοή, ενώ και το Δροσοχώρι προερχόταν από την ήττα από την Καστρίτσα.
Με δεδομένη την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και το μικρό ρόστερ σε αριθμό παικτών οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να πάνε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος το ματς το Δροσοχώρι ήταν εκείνο που είχε τις αξιόλογες τελικές, ενώ οι Λογγάδες είχαν δυσκολία στη τελική πάσα για να φτάσουν με αξιώσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Στο 10’ ένα καλό σουτ του Μελιγγιώτη Θ. ήταν άστοχο. Καλή στιγμή για το Δροσοχώρι στο 26’ όταν εκτελέστηκε κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Κοκκιάδη που πλάσαρε αλλά ο Μπονόβας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος σε κόρνερ. Με την εκτέλεσή του ο Ηλ. Μελιγγιώτης αστόχησε με κεφαλιά.

Η μόνη αξιόλογη φάση για τους Λογγάδες ήταν στο 33’ όταν σε πάσα του Παναγιώτου, ο Γκόλιας σούταρε άουτ. Στο 41΄σε εκτέλεση φάουλ του Γιώτη, ο Ηλ. Μελιγγιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Οι Λογγάδες πήραν τα ηνία στην επανάληψη και στο 63’ έφτασαν κοντά στο γκολ.

Σε μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει επαφή, η μπάλα έφτασε στον Σιδηρόπουλο που έστειλε εξ’ επαφής τη μπάλα άουτ.

Στο 66’ μία προσπάθεια του Μελιγγιώτη δεν είχε αποτέλεσμα, ενώ ανεκμετάλλευτη πέρασε μία εκτέλεση έμμεσου για τον Τιτάνα στο 75’. Το γκολ της νίκης για τους Λογγάδες ήρθε στο 78’.

Ο Γκόγκας εκτέλεσε το φάουλ, οι αμυντικοί απομάκρυναν σε ένα σημείο όπου ο Ρούστα με δυνατό σουτ νίκησε τον Κωστούλα για το 1-0. Μάλιστα ο σκόρερ είχε και μία καλή φάση στο 83’.
Διαιτησία: Μάντζιος (Θανασιάς- Σιαμέτης)
Λογγάδες (Παναγιώτης Γκίτσης): Πρεβεζιάνος, Κροκίδης, Δραγάτης (69’ Παπανικολάου), Λώλης, Μπονόβας, Παναγιώτου, Σιδηρόπουλος, Γκούζος, Γκόλιας (54’ Γκουρμπάτσης), Γκόγκας, Χαριζάι (74’ Ρούστα).
Δροσοχώρι (Σταύρος Παπαβασιλείου): Κωστούλας, Γιώτης, Παππάς, Καλτσάς, Μελιγγιώτης Ηλ (80’ Άμρο), Κάγια, Μανιώτης, Παπανικολάου, Μελιγγιώτης Θ, Κοκκιάδης, Μπέλλος Χ.

Σχολιασμος