Κακό παιχνίδι, δίκαιη ισοπαλία, Σταυράκι-Ηλιόκαλη 1-1 (video)

18.03.2023 Αναγνώστηκε 494 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα το Σταυράκι αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Ηλιόκαλη σε ένα παιχνίδι όπου ικανοποιημένη περισσότερο είναι οι φιλοξενούμενοι που πήραν έναν ακόμη πόντο στη μάχη που δίνουν για την παραμονή ενώ το Σταυράκι αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Κακό παιχνίδι, δίκαιη ισοπαλία, Σταυράκι-Ηλιόκαλη 1-1 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μέτριο ποιοτικά το πρώτο ημίχρονο και το μόνο που άξιζε ήταν τα δύο γκολ.

Στο 22΄ο Κοντογιάννης έκανε γέμισμα προς τον Πεπόνη η μπάλα χτύπησε στο έδαφος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Τσόλη έκανε το γύρισμα και ο Ζιάρας σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.

Άμεση ήταν η απάντηση για την Ηλιόκαλη στο 29΄ ο Παππάς Γ. εκτέλεσε κόρνερ, ο Παππάς Π. έκανε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε σε κεφάλι και χέρι αμυντικού στρώθηκε και πάλι στον Παππά Π. που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο με το Σταυράκι ωστόσο να έχει κάποιες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Στο 49΄σουτ του Παππά Π. μπλοκάρει τη μπάλα ο Πέτρου.

Στο 72΄ ωραία ατομική προσπάθεια του Πράσσου που έκανε την παράλληλη σέντρα η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ζάγκα που σούταρε άουτ.<

Στο 77΄σέντρα του Κολιού κεφαλιά ο Ζιάρας αποκρούει ο Τσόλης, ο Πεπόνης κάνει την προβολή και επάνω στη γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί.

Σουτ του Αθανασίου στο 89΄η μπάλα λίγο άουτ.

Διαιτησία: Νέος (Διαμαντόπουλος-Κοσίνας)

Σταυράκι: Πέτρου, Κολιός, Ζάγκας (78΄Αθανασίου), Αγγέλης, Μωραίτης, Στογιάννης, Καπατσέλης (62΄Πράσσος), Γώγος (68΄Κρασόπουλος), Κοντογιάννης, Πεπόνης, Ζιάρας.

Ηλιόκαλη: Τσόλης, Παπάζης, Φωτίου, Λαμπρίδης, Παγώνας, Κλεισούρας, Παππάς Γ., Τζώρτζης, Κοσμάς, Παππάς Π., Καρυωτάκης (73΄Βασιλείου).

Σχολιασμος