Βαθμός χρυσάφι, Νησί- Κουτσελιό 3-3 (video)

12.03.2023 Αναγνώστηκε 505 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Έναν πολύτιμο βαθμό και μάλιστα στις καθυστερήσεις απέσπασε ο Αετός Νήσου, ο οποίος ισοφάρισε στην εκπνοή του παιχνιδιού τον ΠΑΟ Κουτσελιού, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας.

 

Βαθμός χρυσάφι, Νησί- Κουτσελιό 3-3 (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Αγωνιστικά, το Κουτσελιό κατάφερε να είναι πιο αποτελεσματικό στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε χωρίς δυσκολία με 0-3, οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος ευνόησαν τους γηπεδούχους οι οποίοι έχοντας την κατοχή, πίεσαν και έφεραν το ματς στα ίσα.

Μόλις στο 5' οι παίκτες του Σπύρου Τασιούλα απείλησαν, όταν από σέντρα του Γιάννη Δάσκαλου η μπάλα βρέθηκε στον Ναυρόζογλου, ο οποίος έστειλε άουτ την μπάλα με το κεφάλι.

Στο 13' στο μονοκόμματο σουτ του Άρη Δάσκαλου, ο Ντούκας είπε όχι, αποκρούοντας με το ένα χέρι.

 Στο 17' το Κουτσελιό άνοιξε το σκορ, όταν από ατομική ενέργεια του Πέτκου η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή και ο Καμπότας από κοντά έγραψε το 0-1.

Οι Νησιώτες απείλησαν με τα σουτ του Καλέμι στο 18' και στο 28', χωρίς ωστόσο να ανησυχήσουν τον τερματοφύλακα Στεργίου.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι έστειλαν για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, όταν από φάουλ του Γιάννη Δάσκαλου, ο Πέτκος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Γιάννης Δάσκαλος με στρωτό σουτ βρήκε αρχικά το κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-3.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό άλλαξε και μάλλον το αρχικό σκορ, καθησύχασε τους παίκτες του Κουτσελιού, με το Νησί να αντιδρά νωρίς, να μειώνει και να φτάνει στην ισοφάριση.

 Στο 63' ο έμπειρος Θωμάς Λιπιώτης μείωσε σε 1-3 με κεφαλιά.

Σε πολύ καλό σημείο και στο 88' οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου με το αυτογκόλ του Γκούμα, έπειτα από σέντρα του Οικονόμου.

Και στο 92' από το κόρνερ του Πασχάλη ο Πρέμος με κεφαλιά χάρισε έναν σπουδαίο και ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του, για το τελικό 3-3.

Διαιτησία: Τζόβας (Πασιάς- Βλάχος)

Αετός Νήσου (Μιχάλης Μπόλος): Ντούκας, Στασινός (46' Αθανασίου), Οικονόμου, Κοτσίνας, Γερούκαλης, Πρέμος, Στεργίου (76' λ.τρ. Μάτσιας), Τζημόπουλος (61' Πασχάλης), Λιπιώτης, Καλέμι, Βαλάρης.

 ΠΑΟ Κουτσελιού ( Σπύρος Τασιούλας): Στεργίου, Τασιούλας, Γκούμας, Ναυρόζογλου, Ανανιάδης (80' λ.τρ.Βλέτσας), Μπακαγιάννης, Δάσκαλος Α.(89' Τσακανίκας), Κακαράντζας, Πέτκος (66' Κουτσογιάννης), Δάσκαλος Ι., Καμπότας (66' Κοσμάς Π).

 

Σχολιασμος