Πολύτιμη νίκη για την Πεντέλη, 3-1 την Ζωοδόχο (video)

11.03.2023 Αναγνώστηκε 813 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Πεντέλη με 3-1 από την Ζωοδόχο από την οποία αποσπάστηκε 4 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και την έναρξη των play out.

Πολύτιμη νίκη για την Πεντέλη, 3-1 την Ζωοδόχο (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η Πεντέλη κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις όποιες ευκαιρίες της δόθηκαν αλλά και τα τραγικά λάθη του τερματοφύλακα της Ζωοδόχου ο οποίος φέρει ευθύνη αν όχι και στα τρία γκολ που δέχθηκε τουλάχιστον στα δύο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Λαμπρίδη.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Πεντέλη ήρθε σο 12΄με τον Σιώζιο να κάνει το σουτ και τον Γκρέμο να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 14΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν τον σκορ με τον Βλαχογιώργο να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Γκρέμου.

Σουτ του Βλαχογιώργου στο 20΄η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 47΄ήρθε το 2-0 με τον Τσιάλλο να βλέπει εκτός θέσης τον Γκρέμο και τον «κρέμασε» με λόμπα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ στον Τσολάκο στην αρχή της φάσης.

Η πρώτη ουσιαστική απειλή της Ζωοδόχου προς την εστία του Λαμπρίδη ήρθε στο 50’ με τον Μπενέκο να εκτελεί φάουλ και τον τερματοφύλακα της Πεντέλης να αποκρούει σωτήρια.

Στο 71΄ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με τον Λαμπρίδη Π. να εκτελεί φάουλ από αριστερά, ο Γκρέμος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Δώνος δεν έχασε την ευκαιρία και σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 83΄σέντρα Λάμπρη ο Τσολάκος δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Λαμπρίδη.

Το τελικό 3-1 έγινε στο 91’ όταν μετά από σέντρα του Μπενέκου ο Βλάχος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτησία: Νέος (Γεωργίου Χ.-Δόσης).

Πεντέλη: Λαμπρίδης Φ., Τσιάλλιος, Γκούζος, Διβίδης, Δώνος, Βασιλείου, Ντίνος (81΄Κωστούλας), Λαμπρίδης Π., Βλαχογιώργος (85΄Τάτσης), Τσάλης (46΄Τζίμας), Σιώζιος (61΄Ντέτσικας).

Ζωοδόχος: Γκρέμος, Μάντζιος, Οικονόμου, Βλάχος, Πατσιάς, Μπενέκος, Τούσης, Κάτσης, Μπάρτζιος (75΄Μιχάλης), Τσολάκος, Λάμπρης.

Σχολιασμος