"Σκανδαλώδης" νίκη για την Κατσικά, 2-0 το Νεοχωρόπουλο

11.03.2023 Αναγνώστηκε 969 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας, συναντήθηκαν η πρωτοπόρος και αήττητη Θύελλα Κατσικάς με το Νεοχωρόπουλο, με το σύνολο του Νίκου Γκούρα να επικρατεί χάρη σε δύο προσωπικά τέρματα του Χρήστου Σκανδάλη, έχοντας απέναντί τους έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα , με τον Καρατζένη να κρατά χαμηλά το σκορ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

"Σκανδαλώδης" νίκη για την Κατσικά, 2-0 το Νεοχωρόπουλο
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και πίεσαν από νωρίς για το προβάδισμα, με τους Κωσταμένα, Πολύχρονη και Σκανδάλη να φτάνουν στην... πηγή, χωρίς όμως επιτυχία. Όσο η Θύελλα πίεζε οι φιλοξενούμενοι σε μια αντεπίθεση στόχευσαν το οριζόντιο δοκάρι με τον Γιαννέτα, δημιουργώντας την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ως αυτό το σημείο.

Την λύση στην Θύελλα, έδωσε στο 37' ο Σκανδάλης, όταν από σέντρα του Κωσταμένα πέρασε τους αντίπαλους και από τα πλάγια με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Κωσταμένας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπίζιος πήρε την κεφαλιά, με τον Καρατζένη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην επανάληψη, η... επέλαση της Κατσικάς ήταν αδιάκοπη, έχοντας στα πρώτα μόλις λεπτά δύο οριζόντια δοκάρια, στο 47' και στο 52' με τους Κωσταμένα και Πολύχρονη αντίστοιχα.

Στο 60' ήταν σειρά του Τσουμάνη να απειλήσει με τον Καρατζένη να απομακρύνει τον κίνδυνο, και στην συνέχεια από ωραία ενέργεια του Θανάση, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ, με τον Καρατζένη ωστόσο και πάλι να αποκρούει πέφτοντας.

Λίγο αργότερα και στο 66' ο Κωσταμένας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Ψαρράς πήρε την κεφαλιά, με τον Καρατζένη να αποκρούει για ακόμη μια φορά.

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 81' με το σουτ του Σκανδάλη να μην ανησυχεί καθόλου τον Καρατζένη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 84' με την σέντρα σουτ του Μπουκουβάλα, την οποία και μπλόκαρε εύκολα ο Διαμάντης.

Στο 89' οι ερυθρόλευκοι "σφράγισαν" την νίκη τους, όταν ο Κατσίφας είδε τον Κωσταμένα, ο οποίος με ανάποδο ψαλιδάκι στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σκανδάλης έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, με το κεφάλι αυτή την φορά για το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Τασιούλας (Λιόντος-Χατζής)

Θύελλα Κατσικάς ( Νίκος Γκούρας): Διαμάντης, Κολιούσης, Μελιγγιώτης (61' Θανάσης), Μπίζιος, Πάνος (61' Κατσίφας), Ψαρράς (74' Γούλας), Σκανδάλης, Τσουμάνης (61' Νικολάου), Δημητρακάκης (74' Πετρίδης), Πολυχρόνης, Κωσταμένας.

ΑΟ Νεοχωρόπουλου ( Κωνσταντίνος Ναθαναήλ): Καρατζένης, Γαράφας, Γεωργούλης, Λαλάϊ, Φώτος, Νάτσιας, Σκαργιώτης, Πεπόνης, Χάϊδας, Μπουκουβάλας, Γιαννετας (57' Λούζης)

Σχολιασμος