Περίπατος για τις Τίγρεις, 0-7 τον Κερ. Θεσπρωτικού

06.03.2023 Αναγνώστηκε 344 φορές #γυναικείο ποδόσφαιρο

Το νικηφόρο σερί τους συνεχίζουν οι Τίγρεις που πέρασαν εύκολο απόγευμα στο γήπεδο του Θεσπρωτικού καθώς επιβλήθηκαν με 0-7 του τοπικού Κεραυνού και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών.

 

Περίπατος για τις Τίγρεις, 0-7 τον Κερ. Θεσπρωτικού

Kυρίαρχη η ομάδα των Τίγρεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Μόλις στο 1’ η Μπόλωση έκανε το 0-1. Στο 33’ ήρθε το 0-2 από την Μπόλοση και πάλι, ενώ στο 38’ με ωραία ενέργεια και ιδανικό τελείωμα της Ράπτη έγινε το 0-3.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Γιαννιώτισσες πέτυχαν κι άλλο γκολ όταν η Σκούρου έβγαλε την σέντρα και η Μπόλωση με πλασέ πέτυχε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το 0-4.  Λίγο μετά σε μπαλιά της Σκούρου, η Ντακούμη σημείωσε το 0-5. Το 0-6 έγραψε η Υφαντή με ψηλοκρεμαστό πλασέ και το τελικό 0-7 διαμόρφωσε στο 58’ η Γρίβα.

Διαιτησία: Αναγνωστάκης (Παναγιώτου, Παπαχριστοδούλου) Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας

Κεραυνός Θεσπρωτικού: Στέφου (52΄ λ. τρ. Ηλία), Τούση, Κώτση, Κωλέτση, Κολιού, Βασιλείου, Παπαδήμα, Νέντε, Μάρη, Μπόμπορη, Μπαλάφα

Τίγρεις: Τζίμα Ε., Καραγεώργου, Ντακούμη, Τόλη, Νταλάκα (55΄ Βότσικα), Μπόλωση, Σκούρου, Ράπτη, Ντούκα (46΄ Αγγελιδάκη), Υφαντή, Γρίβα

Σχολιασμος