Την σκόρπισε στους πέντε ανέμους, Καστρίτσα-Ανατολή 5-0 (video)

05.02.2023 Αναγνώστηκε 1020 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καστρίτσα και την Ανατολή με την ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα να επικρατεί εύκολα με 5-0 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Την σκόρπισε στους πέντε ανέμους, Καστρίτσα-Ανατολή 5-0 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η Ανατολή αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η εμφάνιση της δεν είχε καμία σχέση με αυτή που έκανε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Κατσικά.

Στο 8΄σουτ του Τασιούλα απέκρουσε τη μπάλα ο Κυρικλίδης.

Η Καστρίτσα άνοιξε το σκορ στο 10’ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Αλεξίου έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Καστρίτσας.

Στο 24΄μετά από εκτέλεση πλαγίου η μπάλα έφτασε στον Γιαννιώτη που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Νικολαΐδη κάνοντας το 3-0.

Στο 44’ τετ-α-τετ του Τασιούλα με τον Κυρικλίδη έκανε το πλασέ απέκρουσε τη μπάλα ο τελευταίος.

Στον ίδιο ρυθμό ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσων και στο 63΄να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με τον Παπουτσή.

Στο 67’ ο Παπαδόπουλος με σουτ κάνει το 5-0.

Διατησία: Μπούμπας (Λιόντος- Γεωργίου)

Καστρίτσα: Κυρικλίδης Κοσυφαρίνης, Διαμαντόπουλος (69΄Δήμος), Γόγολος, Κασίμης, Σπαλιάρας (46΄Ηλίας), Κλιτσινάρης (68΄Ναυρόζογλου), Αργύρης, Αλεξίου (40΄λ.τρ. Παπουτσής), Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος (68΄Γκέγκα).

Ανατολή: Νικολαΐδης (40’ Αγγελής Γ.), Γιάννος, Γκούμας (68΄Κιοσσές), Σχισμένος, Δρόσος, Ακούλλι (40΄Γκουγιάννος), Τζοβάρας (69΄Λισγάρας), Ζάραγκας (63΄Χαμπίπης), Τασιούλας, Ορφανός, Αγγελής.

Σχολιασμος