Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, Κόνιτσα-Λογγάδες 1-1

05.02.2023 Αναγνώστηκε 527 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις Κόνιτσα και Λογγάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, Κόνιτσα-Λογγάδες 1-1
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η κακή κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Κόνιτσας δεν επέτρεψε για μια ακόμη φορά να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και είναι κρίμα τόσο για την προσπάθεια που κάνει η Κόνιτσα όσο και για τις ομάδες που πηγαίνουν στην ακριτική κωμόπολη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19΄με τον Πατσούρα, ενώ στο 27΄έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δημόπουλου, την εκτέλεση του ανέλαβε ο Πατσούρας με τον τερματοφύλακα των Λογγάδων να αποκρούει τη μπάλα.

Στο 44΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Σιδηρόπουλος έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Χαριζάι άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κόνιτσα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο το γήπεδο είχε ήδη μετατραπεί σε βούρκο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργηθούν αξιόλογες ευκαιρίες.

Η ομάδα των Λογγάδων συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για την προσπάθεια που κατέβαλλαν σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και ευχαριστεί την Κόνιτσα για την φιλοξενία.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Διαμαντόπουλος-Τσιάρας).

Κόνιτσα: Έξαρχος, Ηλίας, Καλές, Τσιούτσιος, Καλές, Λάμπρου Λ., Πατσούρας, Κυρτζόγλου (56΄Σπανός Δ.), Χαλούλος, Λάμπρου Ν., Δημόπουλος, Ντεντόπουλος (80΄Βλάχος).

Λογγάδες: Πρεβεζιάνος, Κροκίδας, Δραγάτης, Λώλης, Μπονόβας, Παναγιώτου, Σιδηρόπουλος, Γκούζος (47΄ Ρούστα-90΄ Μουλαράς), Χαριζάι, Γκόλιας (87΄ Κολιός), Γκουρμπάτσης.

Σχολιασμος