Βαθμός «Χ»ρυσάφι για την Αμφιθέα, 1-1 με τους Χουλιαράδες (video)

05.02.2023 Αναγνώστηκε 467 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πολύτιμη ισοπαλία 1-1 πήρε η Αμφιθέα από τους Χουλιαράδες στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Βαθμός «Χ»ρυσάφι για την Αμφιθέα, 1-1 με τους Χουλιαράδες (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Μπορεί η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου να πατούσε καλύτερα στο γήπεδο ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που είχε δυσκολεύτηκε αρκετά στην τελική προσπάθεια.

Κύριος εκφραστής των επιθέσεων των φιλοξενούμενων ο Πύρτσιος ο οποίος έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 13΄και στο 15’, ενώ ευκαιρίες έχασαν και οι Τζουρμανάς και Τσόδουλος.

Η Αμφιθέα στο πρώτο ημίχρονο είχε μια καλή στιγμή στο 9΄με τον Βλαχόπουλο.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο όπου Τζουρμανάς, Δημάκος και Καλογερόπουλος δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ για τους Χουλιαράδες.

Τελικά τον γόρδιο δεσμό για τους φιλοξενούμενους έλυσε στο 73’ ο Πύρτσιος ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουγιάννου κάνοντας το 0-1.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν το 0-1 οι φιλοξενούμενοι και ήρθε άμεσα η απάντηση της Αμφιθέα στο 77΄με τον Βλαχόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε άγρια ομορφιά με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρία με τον Πύρτσιο στο 93, απάντησαν οι γηπεδούχοι στο 94΄με τον Κίτο, ενώ στο 97΄ο Τσιαμάκης για τους Χουλιαράδες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Διαιτησία: Μπόσιας (Μωυσιάδης-Σιόντης)

Αμφιθέα: Γκουγιάννος, Πιλιαφάς (90΄ Πολυγένης), Καραγιάννης, Φάης, Μπαρούτας, Τζουμάγκας, Σδούκος (74΄ Λάππας), Γκούμας (46΄ Κίτος), Κολόκας, Βλαχόπουλος, Ανδρέου.

Χουλιαράδες: Πρινέας, Συμεωνίδης, Κιτσάκης (59΄ Δοβανάς), Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Τσοαμάκης, Τσόδουλος (46΄ Ζιώγας), Τσιαγάρας (59΄ Κουτσιάφτης), Πύρτσιος, Γιωτάκης (46΄ Ζώνιος), Δημάκος

Σχολιασμος