Νίκη στο φινάλε για τη Δαφνούλα, 3-2 την Αετορράχη (video)

04.02.2023 Αναγνώστηκε 709 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Νίκη βαθμολογικής σημασίας και ψυχολογίας πήρε η Δαφνούλα, καθώς επικράτησε με 3-2 της Αετορράχης στο βοηθητικό γήπεδο της Κατσικάς για την 12η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής.

Νίκη στο φινάλε για τη Δαφνούλα, 3-2 την Αετορράχη (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Το χρυσό γκολ που έδωσε τη νίκη στη Δαφνούλα πέτυχε ο Καντζέλης στο 88’. Η Δαφνούλα ξεκόλλησε από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας στην οποία ήταν μαζί με το Βελισσάριο και ανέβηκε στους 8 βαθμούς. Από την πλευρά της η Αετορράχη έμεινε στους 15 βαθμούς.
Το παιχνίδι ήταν χορταστικό στο πρώτο μέρος όπου σημειώθηκαν τέσσερα γκολ, εναλλαγές στο σκορ και φάσεις κυρίως από τους φιλοξενούμενους.

Η Αετορράχη μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 4’ προηγήθηκε στο σκορ με το παρθενικό γκολ του Σπύρου Μοτσενίγου που το σημείωσε με σουτ εντός περιοχής.

Η Αετορράχη συνέχισε να έχει την υπεροχή και να βγαίνει με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, χάνοντας δυο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 6’ ο Ντούτσης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Βασιλείου αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 8’ ο ίδιος παίκτης με ωραία ενέργεια έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Δαφνούλας με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 17’.

Ο Οικονόμου εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Κώστας Λαγός με κεφαλιά νίκησε τον Ζώτο για το 1-1.

 

Στo 20’ ο Ασωνίτης έκανε το σουτ αλλά ο Βασιλείου απομάκρυνε τη μπάλα, ενώ στο 23’ ο Ιωάννου βρέθηκε απέναντι από τον Ζώτο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 40’ έπειτα από φάση διαρκείας, ο Ζιάρκας έπιασε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Ζώτου για το 2-1.

Η απάντηση από την Αετορράχη υπήρξε άμεση και στο 42΄ισοφάρισε με σουτ του Παπανικολάου.
Λίγες ήταν οι καλές στιγμές στην επανάληψη και το παιχνίδι δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου μέρους. Στο 55’ μία εκτέλεση έμμεσου από τον Ζιάρκα πέρασε ανεκμετάλλευτη για τη Δαφνούλα, ενώ ακολούθησε μία ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς μιας και μπήκαν δυο σκυλιά στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από προσπάθειες παικτών των δυο ομάδων τα σκυλιά βγήκαν από το γήπεδο και το ματς συνεχίστηκε.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Δαφνούλα σημειώθηκε στο 88’. Σε σέντρα που βγήκε από δεξιά, ο Καντζέλης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Ζώτο για το 3-2 μέσα σε πανηγυρισμούς. Στις καθυστερήσεις, ο Φώτης έκανε το σουτ αλλά ο Ζώτος απομάκρυνε τη μπάλα με τα πόδια.
Διαιτησία: Νέος (Πάνος- Μπλέτσας)
Δαφνούλα: Βασιλείου, Λαγός Κ, Σεγκανάκου, Αυδίκος, Λαγός Β, Οικονόμου, Πανάρετος, Βήκας (80’ Φώτης), Ζιάρκας, Ράπτης (46’ Καντζέλης), Ιωάννου.
Αετορράχη: Ζώτος, Μοτσενίγος Σπ, Χριστογιάννης, Παπανικολάου (76’ Λεοντάρης), Γερομιχάλης (88’ Κούτλας), Μήτσης, Ντούτσης (88’ Κουτσολάμπρος), Κουσιόρης (48’ Μαγκλάρας), Μοτσενίγος Ν, Πασχαλίδης (66’ Κάσσος), Ασωνίτης.

Σχολιασμος