Τα βρήκε σκούρα αλλά κέρδισε, Ελεούσα-Νησί 2-1 (video)

04.02.2023 Αναγνώστηκε 720 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Έστω και δύσκολα η Ελεούσα κατάφερε να πάρει τη νίκη με την ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο από το Νησί αλλά στο δεύτερο με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά πήρε το τρίποντο και παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Τα βρήκε σκούρα αλλά κέρδισε, Ελεούσα-Νησί 2-1 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

p>Από την άλλη πλευρά το Νησί στο πρώτο ημίχρονο έδειξε στοιχεία πολύ καλής και οργανωμένης ομάδας, με στρωτό ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν θα κινδυνεύσει στο να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο 14΄παράλληλη σέντρα του Νούγια, ο Βελτσίστας δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το Νησί κέρδισε πέναλτι στο 26’ σε ανατροπή του Λώλη από τον Ρίζο, το εκτέλεσε ο Πρέντζας και παρά την προσπάθεια του Αρχοντάκη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 42’ σέντρα του Νούγια κεφαλιά του Κεφάλα η μπάλα άουτ.

Σουτ του Νάσιου στο 45’ μπλοκάρει τη μπάλα ο Τασιούλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Σκούφαλη έδωσαν περισσότερο πνοή στην Ελεούσα.

Σουτ του Παπαρούνα στο 52΄η μπάλα βρήκε στο δοκάρι έφτασε στον Ρίζο που έκανε το πλασέ αλλά με προβολή απέκρουσαν οι αμυντικοί.

Η ισοφάριση για την Ελεούσα ήρθε στο 58΄όταν ο Βελτσίστας από αριστερά έκανε τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Νούγια που έκανε το σουτ και ο Κοτσίνας στην προσπάθεια του να τη διώξει με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ολική ανατροπή στο σκορ για τους γηπεδούχους έγινε στο 62΄με τον Παπαρούνα σχεδόν από τη γραμμή του πλαγίου άουτ να εκτελεί φάουλ η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Τασιούλα.

Σουτ του Νούγια στο 68΄έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 79΄Νούγιας-Ριστάνης και Καράσας άλλαξαν πολύ ωραία τη μπάλα με τον τελευταίο να κάνει σουτ και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Σουτ του Πρέμου στο 87’ μπλόκαρε ο Αρχοντάκης.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Λιόντος-Βλάχος)

Ελεούσα: Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Πότσης (46΄Καράσας), Γεωλδάσης, Νάσιος, Οικονόμου (46΄Παπαρούνας), Ρίζος (85’ Μουχάνης), Τσουμάνης, Βελτσίστας (74΄Ραγιάς), Νούγιας, Κεφάλας (46΄Ριστάνης).

Νησί: Τασιούλας, Κονδύλης (87΄Κονδύλης)_, Οικονόμου, Αυανασίου, Κοτσίνας, Πρέμος, Γεράσης, Βάλαρης (87’ Αναστασόπουλος), Πρέντζας (82’ Λιπιώτης), Πασχάλης (67΄Γιαούπι), Λώλης.

Σχολιασμος