Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Ρωμανό (video+photos)

02.02.2023 Αναγνώστηκε 979 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε χθες στην ψησταριά «Οι Φίλοι μας» η ομάδα του Ρωμανού.

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Ρωμανό (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στην εκδήλωση βρέθηκαν το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο Κώστα Κατσίλη ο οποίος ανέλαβε τη φετινή χρονιά την προεδρία στην ομάδα, ο προπονητής Γιώργος Ρούκος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Βλάχος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παίκτες που είναι στην ομάδα σε αυτή την καινούργια προσπάθεια που γίνεται φέτος και είπε πως αν μείνουν ενωμένοι το μόνο που θα έχουν θα είναι κέρδος.

Ο ταμίας της ομάδας Κώστας Τσουμάνης εκ μέρους της διοίκησης ευχαρίστησε τόσο τον Νίκο Βλάχο όσο και τον προπονητή Γιώργο Ρούκο που βοηθάνε την ομάδα εκεί που δεν μπορεί η διοίκηση, ενώ τόνισε ότι λόγω υποχρεώσεων δεν είναι κοντά στην ομάδα αλλά αυτό θα αλλάξει στη συνέχεια και θα προσπαθήσει να γνωριστεί με όλους.

Τα φλουριά ήταν δύο και τυχεροί ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Αποστολάκης και ο προπονητής Γιώργος Ρούκος.

Το Αθλητικό Σωμάτιο Αχέρων Ρωμανού ευχαριστεί για την φιλοξενία την ψησταριά "οι φίλοι μας".

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Αποστολάκης και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρουκος. Για τα δώρα στην βασιλόπιτα ευχαριστούμε το δικηγορικό γραφείο Κωνσταντίνου Φαρμακη για την δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών και το κατάστημα εκκλησιαστικά είδη Κατσιλης

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος