Με το δεξί η Κ 16 της ΕΠΣ Ηπείρου, 1-0 την ΕΠΣ Κέρκυρας (video)

02.02.2023 Αναγνώστηκε 936 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και η Κ 16 της ΕΠΣ Ηπείρου παίρνοντας μία δύσκολη νίκη με 1-0 απέναντι στην καλή ομάδα της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Με το δεξί η Κ 16 της ΕΠΣ Ηπείρου, 1-0 την ΕΠΣ Κέρκυρας (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Κίτση κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαν την ελαφρά υπεροχή να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ στο 8’ με τον Δάλλα και είχαν ένα δοκάρι στο 40’ σε διπλή προσπάθεια του Γκόγκα όπου αρχικά απέκρουσε το σουτ ο τερματοφύλακας η μπάλα έφτασε πάλι στον ίδιο έκανε νέο σουτ βρήκε σε κάποιον αμυντικό και κατέληξε στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στους φιλοξενούμενους που πίεσαν αρκετά τους Ηπειρώτες για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στο 49΄και στο 53΄ο Μπάλος έκανε σουτ έξω από την περιοχή με τον Ντελή να μπλοκάρει τη μπάλα.

Σουτ του Ζακόπουλους στο 69΄απέκρουσαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 84΄πλασέ του Πόλιου απέκρουσε τη μπάλα ο τερματοφύλακας.

Διαιτησία: Βλάχος (Ράτζας-Βασιλόπουλος) Γρεβενών.

ΕΠΣ Ηπείρου: Ντελής, Βενέτης, Πόλιος, Γκόγκας, Αναγνωστόπουλος, Κότσα, Γκούρας, Δάλλας (57΄Ζακόπουλος), Τζοβάρας (64΄Χαχούλης), Σκουτελιάς (77΄Κατσιώτας), Φλώρος (77΄Ευαγγελής).

ΕΠΣ Κέρκυρας: Κανταρός, Τόμπρος, Τσενεμπής, Ευαγγελούλης, Κονταλίπος, Πάπας, Αράθυμος, Κρητικός, Μακρής (57΄ Γεωργούλας), Μπάλος, Αιντινάι (78΄ Πιασέντιερ).

Σχολιασμος