Προκρίθηκε το Νησί, 0-2 την Πεντέλη

01.02.2023 Αναγνώστηκε 551 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε σήμερα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου, ο Αετός Νήσου επικράτησε με σκορ 0-2 του ΠΑΟ Πεντέλης και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά.

 

Προκρίθηκε το Νησί, 0-2 την Πεντέλη
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις, ο Αετός που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ημίωρο του αγώνα και το διατήρησε ως το τέλος.

Μόλις στο 2’ ο Αετός προηγήθηκε στο σκορ όταν από μπαλιά του Βαλάρη ο Λώλης με πλασέ  έκανε το 0-1.

Στο 24΄ο Λώλης με κοντινό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαραμέτσιο αλλά στο 25’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2.

Ο Γιαούπι από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Βαλάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας γερά θεμέλια πρόκρισης. Καλή στιγμή για την Πεντέλη στο 32’ αλλά ο Ντίνος αστόχησε σε σουτ και στο 38’ ο Γκαραμέτσιος είπε όχι σε πλασέ του Βαλάρη.

Στο 52’ η προσπάθεια του Πρέντζα δεν είχε αποτέλεσμα και στο 56’ ο Τσάλης με διαγώνιο σουτ αστόχησε. Ακολούθησαν καλές στιγμές για τον Αετό με Αναστασόπουλο ,Πρέντζα, Στεργίου, ενώ στο 85’ ο Γιαννακίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ντούκα.

Στο 88’ ο Γκαραμέτσιος κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 0-2, διώχνοντας τη μπάλα σε πλασέ του Αναστασόπουλου. 

Διαιτησία: Τασιούλας (Νίκας- Αρβανίτης)

Πεντέλη: Γκαραμέτσιος, Βέλλιος (55΄ Τσιάλλιος), Λαμπρίδης A, Γκούζος, Κωστούλας (55΄ Σταμούλης), Βασιλείου, Ντίνος, Δήμος (70΄Γιαννακίδης), Κώτσης (65΄ Ζώης), Τσάλης, Λαμπρίδης Π. (55΄ Δώνος).

Νησί: Ντούκας, Αναστασόπουλος, Γιαούπι, Γερούκαλης, Κολόσης, Πρέμος, Πρέντζας (46΄ Κονδύλης), Τζημόπουλος (66΄ Μάτσιας), Λώλης (46' Στεργίου), Πασχάλης (66΄Οικονόμου), Βαλάρης (46' Λιπιώτης).

Σχολιασμος