Οδοστρωτήρας το Κεφαλόβρυσο, 2-7 την Κοσμηρά (video)

30.01.2023 Αναγνώστηκε 501 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Πραγματικός οδοστρωτήρας το Κεφαλόβρυσο συνέτριψε με 2-7 την Κοσμηρά από την οποία στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1!!!

Οδοστρωτήρας το Κεφαλόβρυσο, 2-7 την Κοσμηρά (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το Κεφαλόβρυσο αν και είχε αρκετές ελλείψεις βρέθηκε να προηγείται στο σκορ στο 8΄όταν μετά από σέντρα του Τάσιου ο Γότσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Κοσμηρά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο σκορ και να πάει στο ημίχρονο στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1. Αρχικά ισοφάρισε στο στο 12΄με τον Ζώτο σε 1-1 και στο 44΄ο Νάκιας έκανε το 2-1.

Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πότση να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο.

Ο Γότσης στο 50’ από σέντρα του Μπιστιόλη ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 58’ ο Τσάγκας έβαλε μπροστά στο σκορ 2-3 την Αναγέννηση με ωραίο σουτ εκτός περιοχής/

Το 2-4 ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 67΄μετά από φάση που ξεκινάει από τον τερματοφύλακα που με γέμισμα βγάζει σε αντεπίθεση και τετ-α-τετ τον Τσάγκα που πλασάρει τον τερματοφύλακα με την μπάλα όμως πετυχαίνει το δοκάρι και την επαναφορά να παίρνει ο Νίτας ο οποίος με πλασέ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα κιτρινόμαυρα.

Στο επόμενο λεπτό ο Τάσιος έπιασε καρφωτή κεφάλια μετά από σέντρα του Τσάγκα και η μπάλα κατευθύνθηκε στα δίχτυα του αντιπάλου τερματοφύλακα κάνοντας το 2-5.

Ο Γότσης στο 77΄με πλασέ έκανε το 2-6 πέτυχε χατ-τρικ μετά από ασίστ του Ντόντη.

Το τελικό σκορ 2-7 ήρθε στο 90’ από προβολή του Μακολλάρι Κ.

Διαιτησία: Νέος (Πάνος-Σιόντης).

Κοσμηρά: Μπότσιος, Συμεωνίδης, Κούτρας, Ζιώγας, Νούσης, Νάκιας (70΄Νάσσης), Γιαννακός (78΄Μπέτας), Στόλης, Κούρου, Ζώτος, Παπαστράτος.

Κεφαλόβρυσο: Σελιβάνωφ, Τάσιος, Παπαναστασίου, Κούτρας (82΄Γκορίτσας), Καπίας, Τερζής, Τσάγκας (82΄Μακολάρι), Μπιστιόλης, Νίτας, Ντόντης, Γότσης (82΄Κόκκινος).

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Τσόλη για τα βίντεο και τη φωτογραφία

Σχολιασμος