Νίκη τετράδας για τους Χουλιαράδες, 0-3 το Σταυράκι

28.01.2023 Αναγνώστηκε 483 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κατάφεραν οι παίκτες του Αντώνη Δημητρίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπου με την νίκη τους αυτή εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, επικρατώντας με 0-3 του Σταυρακίου, σε ένα ματς χωρίς ευκαιρίες πέραν των τριών τερμάτων.

Νίκη τετράδας για τους Χουλιαράδες, 0-3 το Σταυράκι
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Το πρώτο μέρος ήταν κακό, και αμφότερες οι ομάδες "πάλευαν" για την κατοχή. Περισσότερο ανώτεροι φάνηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 23' με το σουτ του Δημάκου να καταλήγει στην αγκαλιά του Κάτσιου.

Στο 27' χάθηκε διπλή ευκαιρία για τον Άτλαντα, με τον Πύρτσιο αρχικά να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Κάτσιο, ο οποίος απομάκρυνε προσωρινά με το πόδι, ενώ και στην επαναφορά ο Ζιώγας με το σουτ του βρήκε σε σώματα αμυντικών και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, σημείωσε στο 37' με πλασέ ο Πύρτσιος, έπειτα από σέντρα του Ζιώγα.

Στο δεύτερο μέρος πάρα το ψύχος, ο ρυθμός και των δύο ομάδων ήταν καλύτερος.

Αρχικά, στο 47' οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Κοντογιάννη, το οποίο πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι.

Στο 53' ήρθε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Πύρτσιος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε τον Τσόδουλο αρχικά και κατέληξε στον Ζιώγα, ο οποίος ευστόχησε από κοντά.

Επόμενη φάση στο 65' με το σουτ του Δοβανά ωστόσο, να αποκρούεται από τον Κάτσιο.

Στο 68' ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με το δυνατό σουτ του Πράσσου να αποκρούει δύσκολα και με το ένα χέρι ο Πέτρος.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 77' με ένα πολύ όμορφο σουτ ο Τσιγαράς, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

Διαιτησία: Μπούμπας (Παπαλαζάρου-Σιαμέτης).

Σταυράκι 2009 (Ανδρέας Στάμος): Κάτσιος, Μωραΐτης (68' Σιόντης), Ζάγκας, Αγγέλης, Κατσάνος, Πράσσος, Στογιάννης, Ζιάρας (84' Καπατσέλης), Πεπόνης, Κοντογιάννης, Κολιός (46' Κρασόπουλος).

Χουλιαράδες (Αντώνης Δημητρίου): Πέτρος, Δοβανάς, Χήρας (46' Κουτσάφτης), Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Κιτσάκης, Τσόδουλος (74' Τσαφώνης), Παπανικολάου, Πύρτσιος (77' Μπίττας), Ζιώγας (74' Τσιγαράς) Δημάκος (77' Μπεζάτι).

Σχολιασμος