Επιστροφή στις νίκες, Μουσιωτίτσα- Ασβεστοχώρι 0-4(video)

28.01.2023 Αναγνώστηκε 383 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Οικονόμου που πέτυχε χατ τρικ, το Ασβεστοχώρι επικράτησε με 0-4 του Κένταυρου Μουσιωτίτσας για την 11η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής.

 

Επιστροφή στις νίκες, Μουσιωτίτσα- Ασβεστοχώρι 0-4(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η ομάδα του Κώστα Γάγα επέστρεψε στις νίκες μετά από την ισοπαλία με τη Δαφνούλα και την εντός έδρας ήττα από τον Αετορράχη. Ο Κένταυρος έμεινε στους 15 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Ασβεστοχώρι. Μόλις στο 3’ ο Οικονόμου πάσαρε στον Γρηγόρη Ζώτο που με πλασέ νίκησε τον Μελά για το 0-1. Το γρήγορο γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους που έχασαν μία ανεπάνάληπτη ευκαιρία με χαμένο τετ α τετ του Βασίλη Παππά στο 6’. Στο 10’ ο Κούκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Μουσιωτίτσα είχε τη διάθεση να ανέβει ψηλά αλλά είχε πρόβλημα στη τελική πάσα ώστε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στο 27’ ο Ζώτος έκανε το σουτ και ο Μελάς έδιωξε με τα πόδια. Στο 37’ το Ασβεστοχώρι είχε καλή στιγμή με τον Ζώτο και στο 42’ με σουτ του Οικονόμου έγινε το 0-2.

Στην επανάληψη το Ασβεστοχώρι ήταν πιο συγκεντρωμένο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, δεν απειλήθηκε και ευτύχησε να κλειδώσει τη νίκη με δυο ακόμη γκολ. Στο 61’ ο Παππάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κεφάλα και στο 63’ το σουτ του Οικονόμου ήταν άστοχο. Στο 68’ ο Ζώτος έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας είχε απάντηση και στην επαναφορά ο Οικονόμου έκανε το 0-3.

Στο 75’ ο Πολυδωρόπουλος έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Κεφάλας.Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 90’ με τον Οικονόμου που πέτυχε χατ τρικ.

Διαιτησία: Νέος (Κάσσος- Γώγου)

Μουσιωτίτσα: Μελάς, Ζάβαλης (84’Δήμος), Μπίντος, Παππάς, Δόσης Α (25’ Παπαιωάννου), Παράσχης, Πολυδωρόπουλος, Αγγέλης, Νικόπουλος (55’ Γούσης), Παππάς Β, Δόσης Β.

Ασβεστοχώρι: Κεφάλας,Μαλάμος Κ, Κακαράντζας, Μαλάμος Α, Ντάφλος (66’ λ.τρ Ρέτσης),Γεωργίου, Κούκος (33' λ.τρ Ουζούνης), Ζώτος Ε, Ντίμης, Οικονόμου, Ζώτος Γ.

Σχολιασμος