Νίκη-πρόκριση για την Ανατολή 2-5 το Κεφαλόβρυσο (video)

25.01.2023 Αναγνώστηκε 871 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών πήρε η ομάδα της Ανατολής επικρατώντας στο «Στάθης Τσανακτσής» 2-5 της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου.

Νίκη-πρόκριση για την Ανατολή 2-5 το Κεφαλόβρυσο (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για το Κεφαλόβρυσο αφού ο Τάχιας μόλις στο 1’ με μια οβίδα από 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικολαΐδη.

Ωστόσο η συνέχεια για τους γηπεδούχους δεν ήταν αυτή που θα ήθελα μιας και στο 5΄ ο Αγγελής βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Κεφαλόβρυσου ο Γεωλδάσης πραγματοποίησε έξοδο εκτός περιοχής και την ώρα που ο παίκτης της Ανατολής έκανε το πλασέ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα την απέκρουσε με το χέρι με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το κακό για το Κεφαλόβρυσο ήταν διπλό σε αυτή τη φάση αφού την εκτέλεση του φάουλ την ανέλαβε ο Γκουγιάννος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Τασιούλας στο 12΄ έκανε το πλασέ απέκρουσε τη μπάλα ο Σελιβάνωφ.

Στο 24΄ο Καπίας έκανε κεφαλιά-γύρισμα προς τον Σελιβάνωφ την ώρα που ο τερματοφύλακας πραγματοποιούσε έξοδο, η μπάλα πέρασε από πάνω του και ο επερχόμενος Τασιούλας δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να τη στείλει στα δίχτυα κάνοντας την ολική ανατροπή στο σκορ και δίνοντας το προβάδισμα στο σκορ 1-2 στην Ανατολή.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κάποια σουτ εκατέρωθεν χωρίς να ανησυχήσουν τους δύο τερματοφύλακας.

Έτσι φτάσαμε στο 40΄για να δούμε ένα ακόμη καταπληκτικό γκολ από το Κεφαλόβρυσο με σουτ του Μπιστιόλη έξω από τη μεγάλη περιοχή που με αυτό τον τρόπο ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι είχαμε γκολ από τα αποδυτήρια αυτή τη φορά όμως για την Ανατολή.

Στο 48΄ο Κούτρας ανέτρεψε τον Γιάννο με το διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Γκουγιάννος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-3.

Η νίκη και μαζί η πρόκριση για την Ανατολή «κλείδωσε» στο 67’ όταν ο Τασιούλας εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή των γηπεδούχων και με σουτ έκανε το 2-4.

Στο 70΄το Κεφαλόβρυσο έμεινε με εννέα παίκτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Καμονάς.

Στο 89’ ο Ορφανός βρήκε απέναντι από τον Σελιβάνωφ αλλά πλάσαρε επάνω του.

Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ζάραγκας.

Διαιτησία: Φίτσας (Θανασιάς-Παπαλαζάρου).

Κεφαλόβρυσο: Γεωλδάσης, Τερζής (46’ Γιάκος), Κούτρας, Μπάσιος  (87΄Μακολλάρι), Τάχιας, Καπίας, Καμονάς, Μπιστιόλης, Νίτας  (87΄Κόκκινος), Ντόντης  (7΄Σελιβάνωφ), Τσάγκας (73' Τάσιος).

Ανατολή: Νικολαίδης, Παππάς (75΄Κιούρκας), Γιάννος, Σχισμένος, Δρόσος, Γκούμας, Γεωργιάδης (80' Ορφανός), Ακούλλι, Τασιούλας  (80' Χαμπίπης), Γκουγιάννος, Αγγελής  (80 Ζάραγκας).

Σχολιασμος