Λογγάδες: «Να ανακαλέσει το Κεφαλόβρυσο τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς»

24.01.2023 Αναγνώστηκε 671 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με ανακοίνωση τους οι Λογγάδες καλούνε την ομάδα του Κεφαλόβρυσου να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς («Να κλαίνε οι χήρες, μα να κλαίνε κι οι παντρεμένες;»)που έκανε στη δική της ανακοίνωση που ήταν ως απάντηση στην ανακοίνωση των Λογγάδων για τη διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Λογγάδες: «Να ανακαλέσει το Κεφαλόβρυσο τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τιτάνα Λογγάδων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΙΤΑΝΑ ΛΟΓΓΑΔΩΝ

Θλίψη μας προκάλεσε η από 23.01.2023 ανακοίνωση της ομάδας της Αναγέννησης Κεφαλοβρύσου, η οποία αναρτήθηκε στο διαδικτυακόι στότοπο του passports.gr, με την οποία αναφέρεται προς το Σωματείο μας με συκοφαντικούς, υποτιμητικούς και ιδιαιτέρως προσβλητικούς ισχυρισμούς.

Να υπενθυμίσουμε στο ανωτέρω σωματείο πως αμέσως μετά τη λήξη του μεταξύ μας αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, εκδώσαμε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στα λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης, τα οποία κατά την γνώμη μας, μας στέρησαν βαθμούς και ζητήσαμε από την Επιτροπή Διαιτησίας να μην ξανασφυρίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής αγώνες της ομάδας μας.

Ως προς τι επομένως η αγωνία της ομάδας του Κεφαλόβρυσου να μαςα παντήσει και μάλιστα με τέτοιους χαρακτηρισμούς? Θίχτηκε που αναφερθήκαμε στον συγκεκριμένο διαιτητή ή μήπως έχουν κοινούς στόχους και επιδιώξεις? Αλήθεια γιατί δεν αναρτούν όλον τον αγώνα σε βίντεο παρά μόνο δύο φάσεις? Έχουν κάτι να κρύψουν?

Ευελπιστούμε πως τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει και πως η ανακοίνωση αυτή οφείλεται σε λάθος.

Η ομάδα του Τιτάνα Λογγάδων έχει μακρόχρονη διαδρομή στην ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πάντα σέβεται τις αντίπαλεςομάδες και παράγοντες. Το ίδιο απαιτούμε και εμείς!

Καλούμε λοιπόν την Διοίκηση της ομάδας του Κεφαλόβρυσου να ανακαλέσει τους προσβλητικούς σε βάρος της ομάδας μας ισχυρισμούς και να μην επαναλάβει την υποτιμητική της συμπεριφορά στο μέλλον!

Ο Θεός αγαπά και τον νοικοκύρη όπως λέει και η λαϊκη ρήση…

Σχολιασμος