Σημαντικό διπλό για την Αγία Μαρίνα, 2-3 την Ηλιόκαλη(video)

22.01.2023 Αναγνώστηκε 626 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία πήρε η Αγία Μαρίνα, καθώς επικράτησε με σκορ 2-3 της Ηλιόκαλης για την 14η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής.

 

Σημαντικό διπλό για την Αγία Μαρίνα, 2-3 την Ηλιόκαλη(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Αγία Μαρίνα πέτυχε τη τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στους 14 βαθμούς. Από την άλλη η Ηλιόκαλη παρέμεινε στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αγία Μαρίνα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε φάσεις, πέτυχε τρία γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετά λάθη και πέρα από το γκολ που πέτυχαν ήταν ακίνδυνοι επιθετικά.

Μόλις στο 8’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Θεοχαρίδη, ο Φάνης Τσίκας με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Η αντίδραση της Ηλιόκαλης ήταν άμεση και στο 9’ με ασύλληπτο σουτ του Ντέτσικα που έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο 23΄η Αγία Μαρίνα ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ όταν σε σέντρα του Βαλάνα από δεξιά ο Φάνης Τσίκας με πλασέ έκανε το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 33’ ο Τσόλης απέκρουσε εντυπωσιακά σε σουτ του Τσίκα.

Το 1-3 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 35’. Ο Τσίκας Χ εκτέλεσε το κόρνερ και από κοντά σκόραρε ο Bαλανας.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Σ. Δογορίτης πέρασε στο ματς τους Παππά Νότη και Σκουτελιά που βοήθησαν στο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας στο δημιουργικό κομμάτι. Η πίεση που άσκησε με το ξεκίνημα η Ηλιόκαλη, καρποφόρησε στο 50’.

Σε εκτέλεση φάουλ του Γ. Παππά, ο Γκάτζιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και από κοντά ο Άρης Παππάς μείωσε σε 2-3.

Η Ηλιόκαλη έμεινε με δέκα παίκτες στο 62’ λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Βασιλείου για χτύπημα εκτός φάσης στον Βαλανα. Παρά τις προσπάθειες να ανέβει ψηλά, το έργο της Ηλιόκαλης μετά την αποβολή ήταν πιο δύσκολο.

Στο 77’ ο Τσίκας Φάνης με ωραία ενέργεια έστειλε με σουτ τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ μία προσπάθεια του Γ. Παππά δεν είχε αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία στην εκπνοή του αγώνα να ισοφαρίσουν.

Ο Γ. Παππάς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Καρυωτάκη που έκανε το πλασέ αλλά ο Γκάτζιος απέκρουσε τη μπάλα, σώζοντας την εστία του.

Διαιτησία: Μπόσιας (Σιαμέτης- Σιώμος/Γκίζας)

Ηλιόκαλη: Τσόλης, Λαμπρίδης, Παππάς Αρ, Παγώνας (46’ Σκουτελιάς), Κοντοδήμας (70’ Κλεισούρας), Βασιλείου, Πανταζής, Ντέτσικας, Καρυωτάκης, Παππάς Γ, Μπίνας (46’ Παππάς Π).

Αγία Μαρίνα: Γκάτζιος, Μήλος, Κωλέτσης, Παππάς, Κωστούλας, Βαλάνας (84’ Κουτσογούλας), Ιωαννίδης, Θεοχαρίδης (75’ Τσιάβος), Τσίκας Χ, Τσίκας Θ, Κυριακίδης (52’ Αθανασιάδης).

 

Σχολιασμος