Νίκησε και παρέμεινε δεύτερη, Νεοχωρόπουλο-Καστρίτσα 0-2 (video)

22.01.2023 Αναγνώστηκε 773 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Επαγγελματική νίκη πήρε η ομάδα της Καστρίστας με 0-2 από το Νεοχωρόπουλο και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση αναπνοής από την Κατσικά.

Νίκησε και παρέμεινε δεύτερη, Νεοχωρόπουλο-Καστρίτσα 0-2 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στο πρώτο ημίχρονο η Καστρίτσα ξεκίνησε καλά και στο 5΄είχε την πρώτη ευκαιρία όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε πλάγιο η μπάλα έφτασε στον Νικολάου αλλά δεν μπόρεσε με κεφαλιά να τη στείλει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8΄ ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κλιτσινάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια το Νεοχωρόπουλο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε στο 23΄με σουτ του Γιαννέτα και τον Κυρικλίδη να αποκρούει τη μπάλα.

Στο 24΄ο Λαλάι εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιαννέτας την κεφαλιά η μπάλα άουτ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Αλεξίου που έκανε το δυνατό σουτ και αυτή έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος είδαμε μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις.

Στο 60΄σουτ του Σπαλιάρα απέκρουσε τη μπάλα ο Μπογιατζούλης.

Στο 72΄σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε τη μπάλα ο Μπογιατζούλης και ο νεοεισελθών Γκέκας στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.  Στη συνέχεια της φάσης το Νεοχωρόπουλο έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Μαραγκός είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπούμπα.

Στο 73΄αποβλήθηκε από την Καστρίτσα με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ηλίας για βίαιο μαρκάρισμα στον Μπουκουβάλα.

Στο 83΄σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Μπογιατζούλης.

Στο 84’ σε χέρι αμυντικού η Καστρίτσα κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε αλά Πανένκα ο Παπαδόπουλος στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Διαιτησία: Μπούμπας (Λιόντος-Κοσίνας).

Νεοχωρόπουλο: Μπογιατζούλης, Πεπόνης, Μαραγκός, Γαράφας, Φώτος, Λαλάι (82΄Τσάνε), Καρτάλης (52΄Μάτσιας), Σκαργιώτης, Οικονόμου, Μπουκουβάλας (76΄λ.τρ. Λούζης), Γιαννέτας.

Καστρίτσα: Κυρικλίδης, Κοσυφαρίνης, Διαμαντόπουλος, Γόγολος, Κασίμης, Σπαλιάρας (71΄Ναυρόζογλου), Κλιτσινάρης, Αργύρης (46΄Καλλιοντζής), Αλεξίου (52΄Ηλίας), Γιαννίκης (71΄Γκέκα), Νικολάου (52’ Παπαδόπουλος).

Σχολιασμος