Διπλό των Γιάννενα WFC (0-1) στο Μεσολόγγι

12.12.2022 Αναγνώστηκε 607 φορές #γυναικείο ποδόσφαιρο

Ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τη νεανική ομάδα των Γιάννενα WFC (ΜΟ ηλικίας 15 χρόνων) απέναντι στη δυνατή και έμπειρη ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου. Τα κορίτσια των Ιωαννίνων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και με γκολ της Βαλέριας Κουτσούρη επέστρεψαν στα Γιάννινα με το τρίποντο της νίκης.

Διπλό των Γιάννενα WFC (0-1) στο Μεσολόγγι

Συγκεκριμένα στο 42’ η Καϊτατζή έκανε τη σέντρα, οι Μεσολογγίτισσες δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα και η Βαλέρια Κουτσούρη με πλασέ έκανε το 0-1. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχες έχασαν πέναλτι που απέκρουσε η Xατζηλαζάρου. Δόθηκε επανάληψη και η παίκτρια της ΑΕΚ αστόχησε.

Η ομάδα των Ιωαννίνων έχασε 3 ευκαιρίες να σκοράρει σε τετ - α-τετ της Βαλέρια Κουτσούρη και σε δυνατή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή από την Άντα Βαρσάνη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Souza, Πρασσά, Κάππα (84′ Σταυριναδη), Μόκκα, Αυγέρη, Γρομητσάρη, Σταυροπούλου (λ.τραυμ. 70′ Τσιντζούρα), Παπαϊωάννου (46′ Αρβαλή), Gomes Farias, Παπαδογεώργου (70′ Πετσίνη), Βράνα-Τριανταφύλλου.

Γιάννενα WFC (Βαζάκας): Χατζηλαζάρου, Τζούμα, Ντάσκαρη, Πολυμενοπούλου, Καϊτατζή, Κούκια, Γκίνη (80΄ Παρά), Κολέμπα, Κουτσούρη, Βαρσάνη, Αυγέρη.

Σχολιασμος