Άνετη επικράτηση για την Κατσικά, 7-2 την Κοσμηρά (video)

04.12.2022 Αναγνώστηκε 562 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Δεν δυσκολεύτηκε η Κατσικά να πάρει τη νίκη με 7-2 από την Κοσμηρά και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄κατηγορίας.

Άνετη επικράτηση για την Κατσικά, 7-2 την Κοσμηρά (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5΄ με τον Πετρίδη να κάνει τη σέντρα από δεξιά και ο Καζαντσίδης με σουτ έκανε το 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 12΄με τον Καζαντσίδη αυτή τη φορά να βρίσκει τον Πετρίδη και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 30’ είχαν δοκάρι με τον Τσούρη.

Στο 37’ ο Θανάσης βρίσκει τον Καζαντσίδη σουτ του τελευταίου η μπάλα στα δίχτυα και 3-0.

Το 4-0 έγινε στο 39΄με τον Σκανδάλη να κάνει τη σέντρα και ο τερματοφύλακας στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 41’ ο Κακαράντζας πασάρει στον Θανάση σουτ του τελευταίου και 5-0.

Τυπική διαδικασία ήταν το δεύτερο ημίχρονο.

Στο 59’ Θανάσης μετά από πάσα του Τσουμάνη ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

ο

Το 7-0 έκανε στο 73΄ και πάλι ο Θανάσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μελιγγιώτη.

Ακολούθησαν δύο γκολ για την Κοσμηρά στο 79’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμάτσια και στο 86΄με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Περβανά που διαμόρφωσαν το τελικό 7-2. 

Διαιτησία: Βλάχος (Σταματελόπουλος-Σιόντης)

Κατσικά: Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Μπίζιος, Πάνος (46΄Κωνσταντινίδης), Πολυχρόνης, Σκανδάλης (46΄Τσουμάνης), Καζαντσίδης (46΄Παπουτσής), Θανάσης, Κατσίφας (46΄ Ριστάνης), Κακαράντζας (65΄Γκέγκα). 

Κοσμηρά: Μπουκουβάλας, Γιώτης (85΄Μπέτας Ν.), Παπαδημητρίου (56΄Μιχαήλ), Στόλης, Θέμος (78΄Μπέτας Γ.), Σταύρου, Κούτρας, Τσούρης, Μπαλαμάτσιας, Πάσχος, Περβανάς.

Σχολιασμος