Δίκαιη μοιρασιά, Νεοχωρόπουλο-Κουτσελιό 1-1 (video)

04.12.2022 Αναγνώστηκε 798 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Νεοχωρόπουλο και Κουτσελιό με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 σε ένα γενικά μέτριο ποιοτικά παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη.

Δίκαιη μοιρασιά, Νεοχωρόπουλο-Κουτσελιό 1-1 (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει τίποτα σε όσους προτίμησαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν πολλά λάθη στις τελικές μεταβιβάσεις και μόλις από μία καλή στιγμή η καθεμία.

Στο 25΄ο Οικονόμου βρήκε τον Μπουκουβάλα αυτός έκανε το πλασέ με τον Θεμελή να αποκρούει σωτήρια.

Στο 45΄εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκη κεφαλιά του Κακαράντζα η μπάλα στο δοκάρι.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο μέρος όσον αφορά την ποιότητα του παιχνιδιού με το Νεοχωρόπουλο να είναι ελαφρώς καλύτερο από τους φιλοξενούμενους.

Σουτ του Κλιτσινάρη στο 52’ η μπάλα άουτ.

Στο 64’ το Νεοχωρόπουλο ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Καρτάλη με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 68’ ήταν η σειρά του Κουτσελιού να διαμαρτυρηθεί για πέναλτι σε χέρι του Μπαλαντάνη και εδώ όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς.

Στο 77’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαρμάκη ο Ναυρόζογλου πήρε την πρώτη κεφαλιά, νέα κεφαλιά από τον Ανανιάδη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και το Κουτσελιό πήρε προβάδισμα στο σκορ 0-1.

Στο 79’ κεφαλιά του Βελογιάννη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το Νεοχωρόπουλο έμεινε με δέκα παίκτες στο 84’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Βελογιάννη.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα σε φάση διαρκείας. Σουτ του Λαλάι απέκρουσε τη μπάλα ο Θεμελής και ο Μπαλαντάνης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Παπαδημητρίου-Γκέλης)

Νεοχωρόπουλο: Βάσιος, Μαραγκός, Πάικας, Βελογιάννης, Οικονόμου, Ζήκος (15΄λ.τρ. Σκαργιώτης), Τζιάλλας (56΄Κατσάρας), Μπουκουβάλας, Καρτάλης (83΄Λούζης), Λαλάι, Μπαλαντάνης.

Κουτσελιό: Θεμελής, Τσακανίκας, Κρανάς, Ναυρόζογλου, Φαρμάκης, Κλιτσινάρης (73΄Τασιούλας), Κούτλας (88’ Πέτκος), Κακαράντζας Μ., Κουτσογιάννη,ς Δάσκαλος, Ανανιάδης.

Σχολιασμος