Ανατροπή με Νάκο το Μέτσοβο, 2-1 τους Λογγάδες (video)

04.12.2022 Αναγνώστηκε 798 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Νίκη-ανάσα κατάφερε ο ΠΑΣ Μετσόβου, επικρατώντας με ανατροπή 2-1 επί του Τιτάνα Λογγάδων και ξεκόλλησε από τους 4 βαθμούς, πλησιάζοντας και τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρέμειναν στους 10 βαθμούς.

Ανατροπή με Νάκο το Μέτσοβο, 2-1 τους Λογγάδες (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Αγωνιστικά, το παιχνίδι στο σύνολό του δεν ήταν καλό και οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, ενώ τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα και οι δύο ομάδες είχαν από ένα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Τιτάνας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν η ομάδα που είχε την πρώτη ευκαιρία με το σουτ του Μπονόβα από το κόρνερ του Γκόλια, να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ ήταν και αυτοί που είχαν την κατοχή.

Στο 31' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για το Μέτσοβο με το σουτ του Σταχούλη να αποκρούεται από τον Καρδάνη.

Στο 34' ήταν η στιγμή που οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με το δυνατό σουτ του Τσιλοτάϊ να καταλήγει στο "Γ" της αντίπαλης εστίας και να γράφει το 0-1, ενώ με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι και είχαν την υπεροχή, η οποία φάνηκε και αγωνιστικά, καθώς οι παίκτες του Πέτρου Κοντοδήμα πέτυχαν την ολική ανατροπή.

Στο 49' από λάθος της άμυνας του Μετσόβου, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Τσιλοτάϊ, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, το σουτ του Σταχούλη κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Επόμενη καλή στιγμή στο 65' και πάλι για τον ΠΑΣ, με το σουτ του Τσουλιάη να εξουδετερώνεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν την ισοφάριση, με τον Κάτσενο από κοντά, έπειτα από μπαλιά του Τσουλιάη.

Στο 76' το σουτ του Γκόλια Ι. απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Ζώης.

Το Μέτσοβο πίεσε για την ανατροπή και στο 83' είχε ευκαιρία με το σουτ του Μούστο να αποκρούεται από τον Καρδάνη.

Την ολική ανατροπή κατάφερε εν τέλει, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάννης Νάκος, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Παΐλα.

Διαιτησία : Νέος (Ευαγγέλου-Γεωργίου Β.)

ΠΑΣ Μετσόβου (Πέτρος Κοντοδήμα): Ζώης, Γεωργίου, Ναζίρης (80' Παΐλας), Κάτσενος, Γκρέμος (57' Παλαιοπάνος), Τσιόστας, Σταχούλης (67' Σιούτας), Χούσο, Μούστο, Νάκος, Τσουλιάης.

Τιτάν Λογγάδων (Τάκης Γκίτσης): Καρδάνης, Σιδηρόπουλος, Κροκίδης, Γκούζος, Μπονόβας, Παναγιώτου, Γκόλιας Ι. (90' Μουλαράς), Χαριζάϊ (88' Δραγάτης), Γκόλιας Λ. (70' Παπανικολάου), Μπάγιας, Τσιλοτάϊ.

Σχολιασμος