Τρίτωσαν οι νίκες για τη Μουσιωτίτσα, 2-1 την Αετορράχη (video)

03.12.2022 Αναγνώστηκε 520 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β΄Ερασιτεχνικής για τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας, καθώς επικράτησε με 2-1 του Αετού Αετορράχης για την 5η αγωνιστική.

Τρίτωσαν οι νίκες για τη Μουσιωτίτσα, 2-1 την Αετορράχη (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η ομάδα του Γιώργου Κατερίνη ανέβηκε στους 9 βαθμούς με αυτή τη νίκη, ενώ στους 3 έμεινε ο Αετός. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον για όσους το παρακολούθησαν με τις συγκινήσεις να είναι πολλές ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα πρώτα 25 λεπτά του πρώτου μέρους υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν, γρήγορος ρυθμός, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν με κάθε τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.
Στο 2’ το σουτ του Ζάβαλη ήταν άστοχο, ενώ στο 6΄ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Β. Παππά. Στο 11’ Ντούτσης σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια ο Μήτσης δεν μπορούν να σκοράρουν για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 17’ από σέντρα του Β. Παππά από δεξιά ο Θ. Παππάς έστειλε με σουτ τη μπάλα άουτ.

Στο 23’ ο Ιορδανίδης έστειλε με σουτ από δεξιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κρανάς, στην επαναφορά σκόραρε ο Β.Παππάς αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Αετορράχη απάντησε δυο λεπτά μετά με την ευκαιρία του Ασωνίτη που αστόχησε σε σουτ εντός περιοχής. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ενώ μετά από ώρα (40’) το διαγώνιο σουτ του Κασίμη δεν είχε ευτυχή κατάληξη.


Στο 47’ ο Ντερμάρης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σε σουτ του Κασίμη, ενώ στο 53’ ακυρώθηκε γκολ και πάλι για οφσάιντ στον Β. Παππά για τη Μουσιωτίτσα. Τρία λεπτά μετά (56’) ο Τσιρώνης πάσαρε στον Παπαϊωάννου που πλάσαρε για το 1-0.

Στο 62’ ο Κρανάς είπε όχι σε σουτ του Θ. Παππά, ενώ στο 66’ και με ωραία ενέργεια και εκτέλεση του Παπαϊωάννου έγινε το 2-0 για τον Κένταυρο.

Μάλιστα, ο ίδιος λίγο έλειψε να πετύχει χατ- τρικ στο 70’, όμως δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε σε πάσα ακριβείας του Παππά.

Η Αετορράχη ξαναμπήκε στο ματς στο 73’, όταν σε σέντρα του Γερογιάννη ο Νάτσικας με πλασέ μείωσε σε 2-1. Στο 76΄ο Νάτσικας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά παρενέβη παίκτης του Κένταυρου, απομακρύνοντας τον κίνδυνο.
Στο 88’ η Αετορράχη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χριστογιάννη από τον τερματοφύλακα Ντερμάρη.

Ο Γερογιάννης ανέλαβε να το εκτελέσει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 90’ ο Παππάς Β’ έφυγε στην αντεπίθεση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Διαιτησία: Τασιούλας (Διαμαντόπουλος- Ραβάνογλου)
Μουσιωτίτσα (Κατερίνης):Ντερμάρης, Ζάβαλης, Δήμος Κ (78’ Νικόπουλος Σπ), Τσιρώνης, Δόσης Α, Παππάς Θ, Αγγέλης (Δόσης Β), Παράσχης, Παπαϊωάννου,Παππάς Β, Ιορδανίδης.
Αετορράχη (Αντώνογλου):Κρανάς, Μοτσενίγος Σπ, Μοτσενίγος Ν, Γερομιχάλης, Χριστογιάννης, Μήτσης, Ντούτσης, Παπανικολάου (77’ Τούνας), Κασίμης (63’ Νάτσικας), Γερογιάννης, Ασωνίτης.

 

Σχολιασμος