Άνετη πρόκριση για το Νησί, 1-7 το Βελισσάριο

30.11.2022 Αναγνώστηκε 369 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Αετό Νήσου για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 1-7 του ΑΟΒ, πετυχαίνοντας τα έξι από τα επτά τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Άνετη πρόκριση για το Νησί, 1-7 το Βελισσάριο
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Το πρώτο μέρος ήταν νωχελικό με τις φάσεις να είναι ελάχιστες και για τις δύο ομάδες, με το Νησί ωστόσο, να είναι η ομάδα που είχε τον πρώτο λόγο στο ματς, μπαίνοντας αρκετά καλά στα πρώτα λεπτά, έχοντας δύο καλές στιγμές στο 2' και στο 7' με τις κεφαλιές του Πρέμου και στις δύο περιπτώσεις να είναι εκτός στόχου.

Στο 14' το σουτ του Γιαούπι πέρασε άουτ, ενώ το σουτ του Κονδύλη στο 36' κατέληξε στην αγκαλιά του Κατσίλα.

Οι Νησιώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 37', όταν ο Πρέντζας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πρέμος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, σκορ που έμεινε μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, έχοντας στο 50' ευκαιρία με την κεφαλιά του από το κόρνερ του Σίδερη, να περνά ψηλά άουτ. Οι παίκτες του Μπάμπη Νταλάκα, πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 59' με τον Μαργιόλα.

Το γκολ της ισοφάρισης αφύπνισε τους φιλοξενούμενους και τα πόδια των παικτών του Μιχάλη Μπόλου "λύθηκαν" σκοράροντας κατά τα ριπάς.

Πιο συγκεκριμένα στο 61' από σέντρα του Λώλη ο Πρέμος με προβολή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 66' ο Λώλης έγραψε το 1-3 με πλασέ, έπειτα από κόρνερ του Πρέντζα.

Στο 70' ο Γεράσης στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από χτύπημα κόρνερ του Πρέντζα.

Με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Λώλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, στο 75'.

Στο 78' ήταν σειρά του Γιαούπι να χτιστεί σκόρερ, σημειώνοντας με πλασέ το 1-5.

Στο 79' ο Μανώλης βρήκε το οριζόντιο δοκάρι από την σέντρα.

Στο 80' ο Πρέμος πετυχαίνοντας χατ τρικ, έγραψε το 1-6, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 81' ο Λώλης, πετυχαίνοντας κι εκείνος χατ τρικ.

Διαιτησία: Βλάχος ( Μπουμπουγιάννης- Αρβανίτης)

ΑΟ Βελισσαρίου (Μπάμπης Νταλάκας): Κατσίκας, Παπαευθυμίου (46' Κατσούδας), Γιωτίτσας, Μπούκας (77' Μανώλης), Κουτρούμπας, Καλέσιος (63' Λύγκας), Αλεξίου, Τσακιρίδης, Νταβάνος (74' Δημητρίου), Μαργιόλας, Σίδερης.

Αετός Νήσου (Μιχάλης Μπόλος): Τασούλας (66' Ντούκας), Αναστασόπουλος, Στεργίου, Αθανασίου, Στογιάννης, Γεράσης, Γιαούπι, Κονδύλης (56' Γερούκαλης), Πρέμος, Πρέντζας, Τζημόπουλος (56' Λώλης).

Σχολιασμος