Δεύτερη νίκη για τη Μουσιωτίτσα, 1-2 τη Δαφνούλα (video)

27.11.2022 Αναγνώστηκε 515 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής πέτυχε ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας, καθώς επικράτησε με σκορ 1-2 της Δαφνούλας για την 4η αγωνιστική στο παιχνίδι που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της Κατσικάς.

 

Δεύτερη νίκη για τη Μουσιωτίτσα, 1-2 τη Δαφνούλα (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Με την ήττα αυτή η Δαφνούλα παρέμεινε στη τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς. Αν και η Μουσιωτίτσα προηγήθηκε στο σκορ, η Δαφνούλα βρήκε τρόπο να αντιδράσει και να ισοφαρίσει αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Παππά Β με εκτέλεση φάουλ, το οποίο έκανε ο Σταύρου που αποβλήθηκε απευθείας, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Στο 5’ σε κεφαλιά του Παππά η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Ο Κένταυρος πήρε θέση οδηγού στο ματς, όταν με ψηλοκρεμαστό σουτ ο Παπαϊωάννου έκανε το 0-1. Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε η Δαφνούλα στο 23’ με τον Ιωάννου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ακυρώθηκε γκολ στον Ράπτη.

Ένα σουτ του Παππά Ε ήταν άστοχο στο 32’, ενώ στο 35’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Λαγός Β. με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η Δαφνούλα ισοφάρισε στο 42’, όταν ο Καντζέλης έκανε το σουτ ο Μελάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Βασίλης Λαγός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Λιγοστές οι φάσεις στην επάνάληψη με μία στατική φάση να κρίνει το ματς και να δίνει τη νίκη στη Μουσιωτίτσα. Στο 50’ σε σέντρα του Λαγού, ο Ράπτης αστόχησε με κεφαλιά και στο 61’ ο Βασιλείου μπλόκαρε σε σουτ του Παππά Β.

Στο 75’ σε αντεπίθεση για τον Κένταυρο και πάσα στον Παππά ο Σταύρου τον ανέκοψε με φάουλ με αποτέλεσμα να αποβληθεί απευθείας από τον διαιτητή Σιώμο.

Ο Παππάς Β’ ανέλαβε να το εκτελέσει, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Δαφνούλα ανέβηκε ψηλά, προσπαθώντας να βρει τρόπο να ισοφαρίσει χωρίς αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Σιώμος/ Γκίζας (Γατσόμαλος- Τζίμα)

Δαφνούλα: Βασιλείου, Λαγός Κ, Σταύρου. Αυδίκος, Οικονόμου, Λαγός Β, Καντζέλης, Πανάρετος (82’ Καναζ), Φώτης (82’ Σεγκανάκου), Ράπτης, Ιωάννου (70’ Βήκας).

Μουσιωτίτσα: Μελάς, Δήμος, Μπίντος, Νικόπουλος (88’ Ζάβαλης), Δόσης Α, Γούσης, Παππάς Ε, Παράσχης, Παπαϊωάννου, Παππάς Β. Δόσης Β (77’ Νικόπουλος).

Σχολιασμος