Καλύτερο το Νεοχωρόπουλο, 0-3 το Νησί

27.11.2022 Αναγνώστηκε 710 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μεστή και ουσιαστική εμφάνιση έκανε το Νεοχωρόπουλο το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Κρύας και επικράτησε δίκαια με 0-3 του Αετού Νήσου ανεβαίνοντας στην 8η θέση με 13 βαθμούς και παίρνοντας παράλληλα άτυπη ρεβάνς για την περσινή του ήττα με 1-4 από τους Νησιώτες.

Καλύτερο το Νεοχωρόπουλο, 0-3 το Νησί
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η ομάδα του Κώστα Ναθαναήλ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη σε αντίθεση με το Νησί που έκανε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και πλήρωσε τα παιδαριώδη αμυντικά του λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα. Η αναμέτρηση διεξήχθη με αλλαγή διαιτητή καθώς ο Τζόβας αρρώστησε και τη θέση του πήρε ο Γεωργίου.

Το παιχνίδι στο γήπεδο της Κρύας κρίθηκε ουσιαστικά πολύ νωρίς και κυρίως από τα τραγικά αμυντικά λάθη της άμυνας του Νησιού. Μόλις στο 9' από γύρισμα προς τα πίσω οι κεντρικοί αμυντικοί και συγκεκριμένα ο Γερούκαλης μπερδεύτηκε με τον Κοτίκα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο έμπειρος Οικονόμου και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Νεοχωρόπουλου για το πρώτο ήρθε και το δεύτερο γκολ μετά από δύο λεπτά. Στο 11' μετά από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα Κοτίκα η μπάλα στρώθηκε αριστερά στον Αλέξη Οικονόμου και αυτός δεν χαρίστηκε και με σουτ έκανε το 0-2 δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα νίκης. Μάλιστα, ο επιθετικός του Νεοχωρόπουλου έφτασε κοντά στο χατ τρικ στο 22' όταν βγήκε τετ α τετ από πλάγια δεξιά με τον Κοτίκα, όμως αυτή τη φορά σούταρε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Χαρακτηριστικό της κακής εμφάνισης του Νησιού είναι ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μιχάλη Μπόλου δεν έκανε ούτε μία αξιόλογη φάση.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και τον τερματοφύλακα Κοτίκα να σώζει σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα του. Στο 66' ο Καρτάλης βγήκε τετ ατετ, όμως ο Κοτίκας έσωσε με τα πόδια. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για το Νησί στο 75' όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κολόσης και ο Αετός έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Το Νεοχωρόπουλο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 82΄έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ αλλά ο Κοτίκας έκανε καταπλητική διπλή επέμβαση σε τετ α τετ των Κοτίκα και στη συνέχεια του Σκαργιώτη. Η είσοδος του Κοντογιάννη ανέβασε λίγο το Νησί επιθετικά και ήταν αυτός που είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 84' και στο 87', το πρώτο το μπλόκαρε ο Βάσιος και το δεύτερο έφυγε άουτ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85' από στημένη φάση. Ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Βαγγέλης Σκαργιώτης με έξυπνη γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Κοτίτα και έκανε το 0-3.

Διαιτησία: Γεωργίου (Τσίτος - Μπλέτσας)

Αετός Νήσου (Μιχάλης Μπόλος): Κοτίκας, Στογιάννης, Στεργίου (46' Τζημόπουλος), Κολόσης, Γερούκαλης (32' Κοτσίνας), Γεράσης (46' Κοντογιάννης), Πρέντζας, Γιαούπι, Λώλης, Κονδύλης (77' Μωραΐτης), Πρέμος (77' Αθανασίου).

Νεοχωρόπουλο (Κώστας Ναθαναήλ): Βάσιος, Μαραγκός, Πεπόνης, Κασιμόπουλος, Πάικας, Μπαλαντάνης (85' Φώτος), Λαλάι (85' Τρομπούκης), Καρτάλης (80' Τσάνε), Οικονόμου (46' Λούζης), Μπουκουβάλας, Τζιάλλας (63' Σκαργιώτης).

Σχολιασμος