Πρώτη νίκη για την Κοσμηρά, 3-2 το Δροσοχώρι (video)

27.11.2022 Αναγνώστηκε 638 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, την πρώτη στο πρωτάθλημα, πήρε η Κοσμηρά με 3-2 από το Δροσοχώρι και έφτασε έτσι τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ το Δροσοχώρι παρέμεινε στους τρεις.

Πρώτη νίκη για την Κοσμηρά, 3-2 το Δροσοχώρι (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Φτωχό ήταν σε φάσεις το πρώτο ημίχρονο όμως είχε δύο γκολ για την Κοσμηρά.

Ο Τσούρης στο 17’ προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Νικολάου αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Κοσμηρά άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Τσούρη να κάνει τη σέντρα από δεξιά και ο Μπαλαμάτσιας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικολάου κάνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να έχουν ευκαιρίες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των φιλοξενούμενων και στο 39’ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Παπαστράτο.

Σουτ του Παπαστράτου στο 41΄η μπάλα λίγο άουτ.

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο από πλευράς ευκαιριών με το Δροσοχώρι να μειώνει σε 2-1 στο 46’ με τον Μελιγγιώτη Φ. ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο και στην πρώτη επαφή με τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 49΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κοκκιάδη να κάνει το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι στο 63’ έκαναν το 3-1 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσούρη ο Μπαλαμάτσιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικολάου πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η Κοσμηρά στο 72’ απείλησε με τον Παπαστράτο να κάνει το σουτ και τον Νικολάου να αποκρούει τη μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 4-1 στο 80΄με τον Μπαλαμάτσια να εκτελεί φάουλ και η μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83’ το Δροσοχώρι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοκκιάδη από τον Θέμο. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Κάγια στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 3-2.

Η μεγάλη ευκαιρία για το 3-3 χάθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 87’ με τον Κοκκιάδη να βγαίνει απέναντι από τον Μπουκουβάλα να κάνει το σουτ και ο τερματοφύλακας της Κοσμηράς να αποκρούει τη μπάλα κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Σιαμέτης-Θανασιάς).

Κοσμηρά: Μπουκουβάλας, Συμεωνίδης, Τσιτώνης (59΄Ζιώγας), Στόλης, Θέμος, Νούσης, Πάσχος (68΄Μπλέτσας), Κούρου, Μπαλαμάτσιας, Παπαστράτος (84΄Κούτρας), Τσούρης.

Δροσοχώρι: Νικολάου, Γιώτης, Θεοχάρης (75΄Παππάς), Χαλιάσος, Μελιγγιώτης Η. (40΄Θεοχάρης Ι.), Κάγια, Μπαχάς (46΄Μπέλλος), Ντρης (75΄Μελιγγιώτης Π.), Παπανικολάου, Κοκκιάδης, Μανιώτης (46΄Μελιγγιώτης Θ.).

Σχολιασμος