Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση Ανατολή, Πίνδος Κόνιτσας και Αμφιθέα

23.11.2022 Αναγνώστηκε 782 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ εξασφάλισαν η Ανατολή, η Πίνδος Κόνιτσας και η Αμφιθέα, στα παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η αυλαία της Β’ Φάσης.

Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση Ανατολή, Πίνδος Κόνιτσας και Αμφιθέα

Ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας Σταυράκι- Ασβεστοχώρι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου στο «Λέανδρος Καμηνάς» από τις συνεχείς βροχοπτώσεις και θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου.
Θέση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Α.Ο Ανατολής, καθώς επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Κάστρου. Τα τέρματα σημείωσαν οι Τασιούλας, Γκουγιάννος και Ζάραγκας.

Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου η Πίνδος Κόνιτσας, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 0-6 της Α.Ε Γιάννενα στο «Στάθης Τσανακτσής». Τα τέρματα για την Πίνδο πέτυχαν οι Γαλανός (20’), Κίτσος (26,45’), Σπανός (56’), Χαλούλος (68’) και Κυρτζόγλου (86’). Τέλος, σε αγώνα που έγινε στο «Στ. Τσανακτσής» ο τυπικά γηπεδούχος Αστ. Αμφιθέας επικράτησε με 2-1 της Προοδευτικής Περάματος.H Αμφιθέα προηγήθηκε με τον Σδούκο, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κολόκα και μείωσε με τον Γ. Μπισέλα το Πέραμα.

Τα σημερινά αποτελέσματα

 Ανατολή- Κάστρο 3-0

ΑΕ Γιάννενα- Πίνδος Κόνιτσας 0-6

Αμφιθέα- Πρ. Περάματος 2-1

Το υπόλοιπο πρόγραμμα 

30/11

 Καστρίτσα- Πλατανιά

Κοσμηρά- Ζωοδόχος

Βουνοπλαγιά- Πράμαντα

Αγία Μαρίνα- Κουτσελιό

Αβγό- Κρανούλα

Δροσοχώρι- Πωγωνάτος

Βελισσάριο- Νησί

Νεοχωρόπουλο- Ελεούσα

7/12

Σταυράκι- Ασβεστοχώρι

Κατσικά- Ηλιόκαλη

Χουλιαράδες – Λογγάδες

Κεφαλόβρυσο – Μέτσοβο.

Την πρόκριση άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο πήρε ο ΠΑΟ Πεντέλης

Σχολιασμος