Έμειναν στο μηδέν Κατσικά και Καστρίτσα (video)

20.11.2022 Αναγνώστηκε 987 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στη «λευκή» ισοπαλία τελείωσε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στην Α΄κατηγορία ανάμεσα στην Κατσικά και την Καστρίτσα με τους γηπεδούχους να διατηρούν το αήττητο και τη διαφορά των τριών βαθμών από την σημερινή τους αντίπαλο.

Έμειναν στο μηδέν Κατσικά και Καστρίτσα (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά και δεν είχε να προσφέρει πλην δύο φάσεων κάτι σπουδαίο στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. Η Κατσικά να σημειώσουμε ότι είχε δύο σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι τους Κατσίφα και Πολυχρόνη δύο παίκτες που έχουν σπουδαίο και σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα.

Στο 7΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολιούση ο Νικολάου έκανε την κεφαλιά με τον Κυρικλίδη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Η Καστρίτσα στο 36’ είχε ένα σουτ του Διαμαντόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Τα αίματα άναψαν με τη λήξη του ημιχρόνου με τον Σκανδάλη και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Καστρίτσας Παπαϊωάννου να διαπληκτίζονται με τον δεύτερο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κατσικογιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε καλύτερο παιχνίδι με περισσότερες φάσεις και με τις δύο ομάδες ανά διαστήματα να έχουν την υπεροχή στο παιχνίδι.

Στο 49’ ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε πλάγιο, ο Σπαλιάρας πήρε την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Νικολάου που έκανε απευθείας το γυριστό σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από την εστία του Διαμάντη.

Άμεση η απάντηση της Κατσικάς στην ευκαιρία της Καστρίτσας στο 51’ με τον Θανάση να κάνει τη σέντρα, ο Κασίμης στην προσπάθεια του να διώξει έπιασε αέρα, η μπάλα έφτασε στον Τσουμάνη που βγήκε απέναντι από τον Κυρικλίδη έκανε το σουτ ο τερματοφύλακας της Καστρίτσας όμως απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα.

Στο 61’ ο Κολιούσης εκτέλεσε κόρνερ ο Πετρίδης έκανε την κεφαλιά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Σουτ του Νικολάου στο 66’ μέσα από την περιοχή η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Πάνου και καταλήγει κόρνερ.

Στο 67’ σέντρα του Κολιούση, κεφαλιά του Τσουμάνη μέσα από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

Σουτ του Γιαννιώτη στο 71’ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πάλι η μπάλα βρήκε και πάλι στον Πάνο ενώ είχε πορεία προς την εστία του Διαμάντη και κατέληξε κόρνερ.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Θανασιάς-Παπαλαζάρου).

Κατσικά: Διαμάντης, Νικολάου, Μελιγγιώτης, Καρμακόλιας (76΄Ψαρράς), Πάνος, Πετρίδης, Σκανδάλης, Κολιούσης (68΄Παππάς), Θανάσης (78΄Κακαράντζας), Τσουμάνης (78΄Γιαννάκης), Καζαντσίδης (86΄ Κωνσταντινίδης).

Καστρίτσα: Κυρικλίδης, Κοσυφαρίνης (84΄Χριστακόπουλος), Διαμαντόπουλος, Αργύρης, Κασίμης, Σπαλιάρας, Γιαννιώτης (84΄Γόγολος), Ναυρόζογλου, Νικολάου (72΄Αλεξίου), Σταμούλης (91΄ Ηλίας Α.), Ηλίας Μ. (72΄Γκέγκα).

Σχολιασμος