Μοιράστηκαν βαθμούς (1-1) Ηλιόκαλη και Σταυράκι

20.11.2022 Αναγνώστηκε 613 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν ο ΠΑΟ Ηλιόκαλης και ο Α.Ο Σταυρακίου 2009 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Μοιράστηκαν βαθμούς (1-1) Ηλιόκαλη και Σταυράκι

Με την ισοπαλία αυτή η Ηλιόκαλη βρίσκεται στη τελευταία θέση με 2 βαθμούς μαζί με την Αμφιθέα, ενώ το Σταυράκι έχει 7 βαθμούς. Μάλιστα, το Σταυράκι την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζει στο «Λ.Καμηνάς» το Ασβεστοχώρι για το θεσμό του Κυπέλλου.

Στο πρώτο μέρος το Σταυράκι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει πάνω από ένα γκολ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι ανοιχτό στην επανάληψη και χάρη σε ένα αυτογκόλ η Ηλιόκαλη να ισοφαρίζει το ματς.

Στο 3’ ο Πράσσος εκτέλεσε το φάουλ αλλά είχε απάντηση ο Τσόλης, ενώ στο 15 σε εκτέλεση φάουλ του Ζάγκα ο γκολκίπερ της Ηλιόκαλης απομάκρυνε, στην επαναφορά ο Κρασόπουλος σούταρε αλλά έδιωξε και πάλι ο Τσόλης.

Στο 16’΄νέα τελική για το Σταυράκι και νέα απόκρουση του Τσόλη σε πλασέ του Αθανασίου.΄Στο 18’ η Ηλιόκαλη σκόραρε με τον Σκουτελιά αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 23’ σε φάση διαρκείας, ο Κολιός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Στο 29’ ήρθε το 0-1 για το Σταυράκι με πλασέ του Μιχαήλ.

Στο 31’ το σουτ του Πράσσου ήταν άστοχο, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Παππά Γ.

Στην επανάληψη έγινε ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, μιας και η συνεχής βροχόπτωση και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος βοήθησαν στο να πάει το ματς στη δύναμη. Στο 52 σε σουτ του Πεπόνη έδιωξε τη μπάλα ο Τσόλης, ενώ στη συνέχεια δεν καταγράφηκε κάποια αξιόλογη στιγμή.

Η ισοφάριση για την Ηλιόκαλη ήρθε στο 73’. Ο Φωτίου εκτέλεσε το φάουλ και ο Πράσσος με κεφαλιά έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στο 76’ ο Τσόλης μπλόκαρε σε σουτ του Μιχαήλ.

Η Ηλιόκαλη απείλησε στο 86’ σε σουτ του Παππά που μπλόκαρε ο Κάτσιος, ενώ δυο σουτ του Πεπόνη (80’,86’) δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Παπαδημητρίου- Σιαμέτης)

Ηλιόκαλη(Δογορίτης): Τσόλης, Κοντοδήμας, Παππάς Α, Παγώνας, Μπίνας, Θανάσης, Σκουτελιάς, Φωτίου, Καρυωτάκης (87’ Λέκκκας), Παππάς Π, Παππάς Γ.

Σταυράκι (Στάμος): Κάτσιος, Κολιός, Ζάγκας, Καπατσέλης, Αγγέλης, Κρασόπουλος (80’ Πολιός), Πράσσος, Αθανασίου Κ (70’ Βαλαρης), Πεπόνης, Μιχαήλ, Λαμπράκης (58’ Αθανασίου Ο).

Σχολιασμος